הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה
    עלמה
    04/08/2011

שלום רב, ילדתי לפני שבועיים ואני עדיין מנסה להתרגל להנקה. לא תמיד זה כ"כ הולך לי אבל עזרתי ביועצת הנקה ואני עדיין לא מוותרת. זה מאוד חשוב לי להניק.
    הבנתי שכל מה שאני מכניסה לפה עובר ישירות לתינוק שלי בהנקה ורציתי לדעת על איזה תזונה כדאי לשמור שתהיה הכי בריאה לתינוקי?
    עוד דבר, יכול להיות שיש משהו שאני אוכלת שגורם לו להיות לא רגוע, לא נינוח, עצבני?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה

הוספת תגובה

• הנקה - תגובה

ד``ר עומר טופול
    04/08/2011

עלמה שלום,
    במזל טוב וברכות חמות להולדת בנך.
    ראשית, חשוב מאד לשקם את גופך בחודשים הקרובים ואפילו עד שנה לאחר ההריון - תהליך ממושך ולא פשוט של 9 חודשים אשר מסתיים בלידה. רצוי להתייעץ באיש מקצוע על מנת לגבש עבורך תוכנית שיקום שתכלול תזונה, פעילות גופנית, תוספי תזונה ואולי אף פורמולת צמחים לחיזוק ושיקום מערכות הגוף השונות שהיו תחת עומס רב ובל נשכח שעבודה רבה עוד לפנייך.
    בהחלט עלולים להיות מזונות שיגרמו לתינוקך עצבנות, אי נוחות ואף כאבי בטן ולכן חשוב לקבל יעוץ בנושא התזונה.
    כולי תקווה שלא תרימי ידיים בנושא ההנקה ותצליחי להניק את ילדך לפחות כחצי שנה, שכן זוהי חוויה מופלאה המערבת חושים רבים גם עבורך וגם עבור ילדך ומה גם שמחקרים אין ספור מצביעים על התועלת העצומה לבריאות הילד שההנקה מספקת.
    שוב ברכות חמות ואיחולי בריאות לך ולרך הנולד.
    עומר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממה שיידוע לי

ענבל
    08/08/2011

בהנקה כדאי לשמור על תזונה שלא מכילה ירקות ממשפחת המצליבים (כרוב, כרובית, ברוקולי...) שגורמים לגזים אצל תינוקות. יכול להיות שזה בעצם החוסר שקט שאת מדברת עליו אצל תינוקך.
    כמו כן להמנע מקיטניות ומוצרים מחלב פרה.
    להמעיט בקופאין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה