מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הורות טבעית, עירום טבעי...אליען13/09/2011
היי,
אני ובעלי נישאנו לפני שנה. שנינו מאד מאמינים בתזונה טבעית, אורח חיים בריא ורגוע, חיבור לטבע ועוד. אני מאד מעוניינת שכאשר יהיו לנו ילדים, נלך לידם בעירום (בתוך הבית כמובן, ולא כשנמצאים אנשים אחרים) והם ילכו לידנו בעירום. אני מאמינה שזה תורם לדימוי גוף בריא וקבלה של הגוף ויכול למנוע בהמשך בעיות כמו הפרעות אכילה ובעיות בטחון עצמי. בעלי מתנגד ואומר שזה יגרום לילדים להרגיש חריגים כי הם יידעו שזה לא קורה במשפחות אחרות ויהיו מובכים מכך. מה אתם אומרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורות טבעית, עירום טבעי... - תגובה
13/09/2011שלום רב,
במידה והחברה איתם את נפגשים, לרבות חבריהם של הילדים, באים מאותה התפיסה, דיינו. במידה ולא, עלולה להיווצר בעיה של תחושת חריגות ואי שייכות על ידי הילדים.
האם עלינו ההורים להרגיש לא בנוח להיות ערומים ליד ילדינו? בוודאי שלא.
אבל להסתובב באופן קבוע, כל הזמן ערומים עלול ליצור את התחושה שהזכרתי.
אני חושב שצרכיה להיות תחושת נוחות (בוודאי עם ילדים קטנים) שאמא או אבא יכולים להתלבש לידם או להתפשט ולהחליף בגד לידם ללא בושה. אבל, לחיות בבית בעירום יצור תחושה לילדים כי משהו שונה ומשונה בביתם לעומת אצל חבריהם. ילדים מדברים וחולקים עם חבריהם. חשוב שירגישו ביטחון לדבר על ביתם.
בהצלחה!
ד"ר רואי גוניק ND, OMD* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)