מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול לדרכי הנשימה בתינוקת בת 14 חוגלי20/01/2008
שלום רב
לאחר כחודש וחצי בו בתי בת ה-14 חודש מקבלת אנטיביוטיקה כמעט ללא הפסקה (הפסקה של שבוע בין טיפול לטיפול בערך) החלטתי להתחיל ולחפש אלטרניטיבה אחרת מזו של הרופאים
אתחיל ואציין שאני מתגוררים בשיקגו ומתמודדים כרגע עם מזג אוויר של 20- מעלות צלסיוס.
לפני כחודש וחצי בתי התאשפזה בבית חולים עם דלקת ריאות, ומאז ברגע שהיא מחלימה , שבוע לאחר מכן תוקף אותה שוב משהו שקשור לדרכי הנשימה, הרופאים פה נוטים לאבחן אותה כאסמטית, מחלה מאוד פופלרית כאן בשיקגו, ונותנים לה אנטיביוטיקה על ימין ועל שמאל גם כשמדובר בוירוס "כדי שלא יחמיר"
הייתי רוצה לדעת מה אני יכולה לעשות כדי לעזור לה להתגבר על השיעול הקשה, וכדי למנוע אותו בכלל , בהתחשב בעובדה שהבתים שלנו סגורים כל הזמן והחימום שלנו דולק 24 שעות
האם יש תזונה מיוחדת שאני יכולה לתת לה? איזו תרופה טבעית שישלחו לי מהארץ?
אולי אפילו תוכל להמליץ לי על איזשהו ספר שיחכים אותי? אני יודעת שההודעה שלי מאוד מבולבלת אבל כך אני מרגישה, מעולם לא פניתי לרפואה הטבעית ואני מאוד חדשה בתחום הזה כך שקשה לי אפילו להסביר מה אניי רוצה, אני רק יודעת שהמצב לא יכול להימשך כמו שהוא, ואני חייבת לעשות משהו בנדון
אולי תוכל להדריך אותי מאיפה להתחיל
תודה רבה
גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרכי נשימה, בת 14 חודשים
28/01/2008שלום רב!
בהחלט תקופה מאוד קרה בשיקגו! לידיעתכם כיום "אסטמה" היא אבחון מאוד פופולרי בכל העולם. לצערי מאז שהורידו את כמות נתינת האנטיביוטיקה נוטים לתת יותר תרופות מרחיבות סימפונות. הדבר גורם פעמים רבות לילדים לתלות בתרופות "אסטמה" גם כאשר אינם נכנסים להגדרה כאסטמתיים מהתחלה.
אז דבר ראשון: בכל פעם שנוטלים אנטיביוטיקה יש לקחת במקביל פרוביוטיקה (החיידקים הידידותיים שבמעיים) לילדה בגיל זה ניתן לקנות מוצר זה באבקה בכל בית טבע. יש לוודא כי מדובר במוצר שמכיל לפחות 2 ביליון (מיליארד) חיידקים למנה.
בנוסף, גם אחרי סיום אנטיביוטיקה תמשיכו לתת פעמיים ביום את המוצר עד סוף החורף.
במקביל, אני ממליץ למצוא תוסף אומגה 3 המתאים לילדים/ תינוקות.
אני מפנה אותכם לידידי הטוב בדירפילד- ד"ר דארן וייסמן. הוא נחשב שם דבר ויוכל לטפל בילדתכם ואף להמליץ על תוספים אלו מאיכות טובה.
אשמח לשמוע על התוצאות!
לבריאות,
ד"ר גוניק ND* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)