מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף!!לימור31/10/2011
אני אמא ל-3 הגדול בן 6 עוד מעט. הקטן בן שנה ו-4. לאחרונה התפתחה אצלו תופעה מתסכלת ביותר שאני לא יודעת להתמודד איתה.
הוא הולך לישון ללילה סביבות השעה 7 בערב. הוא נרדם עם בקבוק ומוצץ. גם ההירדמות שלו נעשתה יותר קשה והיא מלווה ביללות. אבל מה שמתסכל יותר זה שכל לילה הוא מתעורר אחרי שעת שינה וצורח את נשמתו. שום דבר לא מרגיע אותו. לא ידיים, לא מוצץ לא בקבוק- פשוט כלום. אין לי מושג מה אני עושה שלבסוף מרגיע אותו, אם זה להוציא אותו למיטה שלנו או להרגיע אותו בידיים. וגם אחרי שהוא נרגע הוא לא נרדם בקלות.
רוב הלילות הוא עדיין מתעורר לבקבוק לפחות פעם אחת וגם את זה לא יודעת איך להפסיק לו. זה נורא מתסכל. כאילו כל הניסיון שלי עם 2 הילדים שלפניו לא עוזר לי בגרוש כאן.
מה עושים? תשובה דחופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף!! - תגובה
01/11/2011לימור שלום רב,
ייתכן שבנך סובל מגזים. ייתכן והמזון שהוא אוכל בלילה מקשה על שינתו. בגיל זה אינני ממליץ על בקבוק שלם, בפרט אם הוא אוכל לאורך היום מזון רגיל.
ניתן להוסיף לבקבוק- אבקה פרוביוטית, אחד כפית מדידה בכל בקבוק. הדבר יכול להקל עליו ולשפר את השינה.
בנוסף- לשים לב שהוא אוכל את הבקבוק עם ראש מורם מעט ולא שכוב.
בריאות שלמה!
ד"ר גוניק ND, OMD* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)