מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביתי בת השנתיים וחצי ובבית איתימעין02/01/2012
ביתי בת השנתיים וחצי בת יחידה ונימצאת איתי בבית.עדיין לא מדברת איך אומרת בערך 20 מילדים וכמובן לא ליד כולם כולל אבא שלה.היא ילדה מאוד עדיינה והיא לא בקלות מסתדרת עם ילדים גדולים מימנה היא לא מבינה מה לעשות איתם.יש לה בני דודים בני 5 וכמובן כל החברים שלנו עם ילדים יותר גדולים..
ובתקופה האחרונה סמתי לב שהיא משחקת לבד בבלון או במשחק אחר היא מנסה לשתף ילד איך הוא לוקח את המשחק ובורח..וככה אם משחקת בעגלה ובובה שוב ילדה אחרת מגיעה ולוקחת לה.ביתי כמובן לא בוכה ולא מתלוננת היא בשוק ואחרי כמה דקות מוצאת משחק אחר.הרבה פעמים יצאנו לעזור לה ולהגן עליה ולהחזיר לה את המשחק
איך היום ראיתי מקרה שונה לקחתי אותה לגימברי ששם כל המשחקים לגיל שלה וכמובן היא נתנה לכולם לעבור ראישונים במגלשה למרות שהיא הייתה שם ראשונה
כמובן שהיו הורים שריחמו עליה ובקשו מהילד שהם שיתנו לה להיות ראשונה איך זה לא עזר בפעם השניה היא נתנה לילדים להתגלש או לשחק בטור שלה
האם הילדה בבעיה?האם אני צריכה לשלוח אותה לגן דחוף?האם היא תשתנה בהמשך הזמןכי אמרו לי שזה האישיות שלה האם זה נכון?
לי זה נראה שהיא חוששת לעשות את הצעד האם זה נכון איך שאני רואה את זה?
מצטערת שהמכתב שלי ארוך ויש לי כל כך הרבה שאלות שמטרידות אותי
תודה מראש שגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביתי בת השנתיים וחצי ובבית איתי - תגובה
ד``ר עומר טופול02/01/2012שגית שלום,
בהחלט ניכר שביתך אינה מתורגלת ביחסים עם ילדים אחרים ואלה בהחלט מיומנויות אשר נלמדות בגן. על פי תפישתי, מרגע שהילד מסוגל לעמוד וללכת רצוי לשלבו במסגרות עם ילדים אחרים על מנת שיפתח בדיוק את הדברים האלה שאת מדברת עליהם: לעמוד על שלך, לחלוק עם אחרים, להסתדר בתור ולתקשר באופן מילולי על מנת להביע רצונות, תלונות וכו'.
זוהי המלצתי החמה אולם מתלווה אליה גם המלצה להתייעצות עם אנשי מקצוע בתחום כגון פסיכולוגים, מומחים להתפתחות הילד, גננות וכד'.
בברכה
עומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)