מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיקור לילדיםויקי20/02/2008
שלום, האם אתה מבצע טיפולי דיקור לילדים במידה ויש להם כאבי גפיים? כיצד הם נשארים רגועים נוכח המחטים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני לתינוקות
22/02/2008שלום רב,
כן אני מטפל בילדים ותינוקות בדיקור סיני. השיטה יעילה מאוד. דיקור לפעוטות וילדים קטנים שונה ממבוגרים ואינו מצריך מהם לשכב ללא תנועה.
אשמח לפרט יותר טלפונית
לבריאות
ד"ר גנויק ND* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתינוק בן שבעה חודשים
ורד10/11/2009שלום רב,
יש לי תינוק שנולד בשבוע 32, הוא אובחן שיש לו ריפלוקס ואוכל אינפמיל ar, מקבל ויטמינים של פוליויט ופריפל ומאז שיצא מהפגיה יש לו נזלת. לפני כשבועיים הוא חלה בוירוס שכלל חום גבוה במשך כ-3 ימים, שילשולים, שיעול , נזלת שהחריפה ודלקת גרון. הוא טופל באנטיביוטיקה מוקסיפן 250 מ"ג 3 פעמים ביום ובמוקולית להקלה על הליחה. כיום הוא משתעל מאוד תחילה היה משתעל עם הרבה ליחה וכיום משתעל כמעט עד לידי חנק בשיעול יבש ולפעמים עם ליחה. אני עושה לו אנלהציות של מי מלח מידי יום ושמה ליד המיטה שלו שמן אקליפטוס אך דבר לא עוזר. אני מאוד מודאגת כי הוא אוכל בלי תיאבון ופחות ממה שהיה אוכל קודם. אשמח לקבל ייעוץ מה עוד ניתן לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתינוק עם רפלוקס ושיעול
11/11/2009ורד שלום רב,
אקדים ואאחל לבנך בריאות שלמה!
מאחר וקיבל אנטיביוטיקה, גופו זקוק דחוף לפרו-ביוטיקה (חיידקים ידידותיים למערכת העיכול). ישנו מוצר מצוין בשלם PROBIOTIC KID בתוספת FOS המגיע באבקה. יש לשים 1/2 כפית לכל בקבוק אוכל למשך שבוע ואח"כ פעמיים ביום.
בנוסף, מצב הרפלוקס גם אמור להשתפר עם הפרוביוטיקה. על מנת לשפר מצב הנזלת והשיעול- קני מוצר בשם R49 ג'וניור- זהו חומר הומיאופתי נוזלי המטפל בנזלת וליחה. יש לשים 3 טיפות על כפית פלסטיק של תינוקות עם מעט מים שעברו הרתחה (אבל פושרים). ישירות לפה- 4 פעמים ביום עד לשיפור, אח"כ לרדת בהדרגה וכמובן שאת מוזמנת להתקשר ולהתייעץ על מצבו בהמשך.
בריאות שלמה!
ד"ר רואי גוניק ND, OMD* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)