חיזוקים לילד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיזוקים לילד
    גילה
    28/09/2012

ביתי בת ה4 רגישה מאוד וכל פעם שאומרים לה לא היא בוכה ולא מבשנה אם זה לעמוד על הספה שהיא יודעת שה לא בסדר וכשאומרים לא היא בוכה בשקט והולכת לצד
    השאלה שלי שאומרים לתת חיזוקים למה מתכונים?ומתי זה נכון?ובאיזה דרך?ומתי נכון לתת חיבוק כדי שתדע שאנחנו למרות הכל אוהבים אותה

כשהיא בוכה בצד בשקט ואני ניגשת לחבק אותה היא מחבקת אותה מאוד חזק היא בוכה בקול וממש נראה שהיא שמרה לעצמה את הכאב..האם זה נורמלי שהיא תתפרץ בבכי שאני מחבקת אותה?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיזוקים לילד

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי ?

גילה
    09/10/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיזוקים לילד - תגובה

15/10/2012

נטלי שלום,
    חיזוקים חיוביים מתאימים בכל מצב בו את מזהה התנהגות הולמת התואמת את הערכים להם אתם מחנכים בבית.
    חיבוקים תמיד זה טוב ובכל מצב.
    ילדים בגיל 4 לערך מאוד דעתנים ומאוד רגישים לרוב.
    התיאור שלך תואם רבבות ילדים בגיל זה אשר הגיעו למרפאתי ומדובר בפאזה של הגיל הזה. מהבנתי, מדובר במצב חולף אשר ניתן להקל עליה דרך החיבוק, המילה הטובה וח"ח שזה מגיע.
    זהו גיל בו הם בודקים את הגבולות. נמצא כי ילדים ששמים להם גבולות (בגבול ההגיון), מאושרים יותר ובעלי ביטחון עצמי גבוה יותר. התחושה שיש לילד שההורה שם לב אליו ושומר עליו, גם כשההורה מעיר הערות, היא חשובה עבור הילדים.
    ההעלבות היא דרך התמודדות ראשונית שתשתפר עם הזמן ותהפוך לפרצוף עם הבאה של "מבין".
    ניתן לשפר מעט את המצב עלי ידי נטילת צמחי מרפא או הומיאופתיה המשפרים את מצב הרוח. חשוב לציין כי מדובר בחומרים טבעיים ולא ממכרים או מרדימים.
    בריאות שלמה
    ד"ר רואי גוניק ND, OMD

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה