חיסון הרוטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיסון הרוטה
    אלכס
    18/11/2012

שלום, נתקלתי בפורום הזה במקרה וראיתי את תשובתכם למישהו בנושא החיסונים
    במקרה, אני לגמרי מסכימה עם הדעה שלכם ולקראת סוף ההיריון ובחודש הראשון נקרעתי ולא ידעתי מה לעשות, לבסוף נכנעתי ללחץ החברתי של החברים, המשפחה, הרופאים, האחיות בטיפת חלב. אבל היום אני שוב מהססת ורציתי תשובה כנה.

בחיסון של גיל חודשיים, התלבטתי עם לתת לה את חיסון הרוטה שנשמע לי לגמרי מיותר. אחרי שנתנו לה אותו, היה לה שלשול קל ביום למחרת, שעבר, ואז, שלושה ימים אחרי החיסון התחילו לה בעיות עם הבטן שנמשכו במשך כמעט חודשיים!
    כל מיני יציאות מוזרות, אחר כך עצירות נוראה. ואני חייבת להגיד לכם, שעד אז, לא ידענו עצירות מהי! הייתה לה יציאה תקינה פעם ביום ואפילו יותר!
    עשינו תרבית צואה. הלכנו לרופאים. כולם אמרו שהכל תקין.
    היו לי חשדות לחיסון.
    ואז ראיתי באיזה פורום, אם שהעלתה בדיוק את אותן החששות ואותם התסמינים.
    אנחנו יומיים לקראת החיסון ואין לי מושג. האמת? לדעתי זה מיותר לגמרי.
    נ.ב- הייתי שמחה לשמוע באיזה דרכים אפשר להתמודד עם עצירות ולא בנרות גליצרין? שמעתי שיש שיטה עם עגבניות שרי ושזיפים שחורים, אתם יכולים לפרט?
    בתי בת ארבעה חודשים.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיסון הרוטה

הוספת תגובה

• חיסון הרוטה - תגובה

20/11/2012

שלום רב,
    ענין החיסונים כאמור מאוד מורכב.
    אינני יכול לייעץ נגד או בעד החיסונים. אני כן יכול לומר שמומלץ להבין על כל חיסון את היתרונות והחסרונות שלו. וירוס הרוטה מייצר שלשולים לא נעימים. אבל כך גם וירוסים אחרים.
    לטפל בשלשולים ניתן בהמון דרכים ולמנוע התייבשות ניתן באמצעות מינרלים ונוזלים.
    המצב שתיארתם מציע מספר עזרות ראשונות:
    פרוביוטיקה- החיידקים הידידותיים הקיימים גם במעיים שלנו וחשוב לצרוך תוסף של פרוביוטיקה היכול לשפר עד מאוד את המצב. יש מוצרים באבקה. תקפידו לתת מנה אחת X 3 פעמים ביום.
    הומיאופתיות מתאימות ובטוחות לחלוטין- R37 JUNIOR או NUX-VOMICA HOM שתיהן בטיפות- 3-4 טיפות על כף מים 3 פעמים ביום.
    בריאות שלמה
    ד"ר רואי גוניק ND, OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה