לא יודעת מה לעשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעת מה לעשות
    שרית
    20/05/2013

שלום לכם!אני אמא לילדה בכורה בת 4 ובהריון שני הילדה מאוד חכמה וחצי חסרת ביטחון בכל מובן היא בישנית מאודלא שרה ליד אנשים מפחדת ותופסת אותי מאוד חזק הגננת תמיד מנסה לדובב את הילדה ובבית בכלל אנחנו תמיד מנסים להחמיא ולחבק אותה בכל דבר שהיא עושה.בעלי עובד שעות על גבי שעות ואני בבית עם הילדה כלומר בשעות הבוקר היא הולכת לגן ואני אני איתה ולא תמיד בעלי מספיק להשכיב אותה לישון
    ובסופי השבוע שהוא בבית הוא תמיד מתלונן שהילדה לא מקשיבה לדוגמא אם האנחנו יוצאים לקניות הילדה רצה לכל מקום בחנות ואנחנו צריכים לקרוא לה המון פעמים כדי שתשאר איתנו.או שאם חברה מגיעה כמובן אנחנו מגבילים אותה שלא משחקים בכל הבית והיא לא תמיד שומעת.וובעלי כמובן אומר לה ולפעמים אפילו מתעצבן עליה הוא מתחיל לצעוק והיא כמובן בוכה בלי סוף ולא מבינה מה בדיוק קרה איתי זה קצת אחרת אני סופרת עד 3 והיא מסיימת ומגיעה ועושה את הפעולה שאני מבקשת מימנה
    בעלי אומר שהוא האבא והיא צריכה להקשיב לכל מה שהוא אומר ואותו הדבר אם הסבתא אוסרת משהו הילדה צריכה להקשיבאו לכל אדם מבוגר אחר
    הוא צועק עליה ליד החברה או ליד אנשים וזה ממש מעצבן אותי ומלחיץ אותי שאנחנו פוגעים בה ובבטחון העצמי שלה
    ויצא פעם שראינו את ביתי משחקת ועושה כל דבר שילדים אחרים אומרים לה לעשות היא עושה בלי בעיה אני לא מבינה מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה
    תודה מראש
    מה אפשר לעשות בקשר לבעלי?הוא לא מבין שזאת לא דרך לטפל בילדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת מה לעשות

הוספת תגובה

• לא יודעת מה לעשות - תגובה

ד``ר עומר טופול
    06/06/2013

רויטל שלום,
    ההתנהגות של הילדה אינה חריגה. מי שצריך הדרכה והכוונה הוא כמובן בעלך. מייעץ לך למצוא הדרכה מסוג זה במסגרות מקצועיות כגון בית ספר להורות של אדלר או פסיכולוג העוסק בתחום. אם בעלך לא ישנה את התייחסותו לילדה הוא עשוי למצוא עצמו מסובך במערכת יחסים המבוססת על כעסים ופחד במקום כבוד ואהבה. במקרה וחלילה וחס ירים יד ויכה כדרך חינוכית, הוא עשוי למצוא את עצמו אל מול שרותי הרווחה.
    בברכה
    עומר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה