מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חלב עיזיםנטלי23/03/2008
ד"ר בוקר טוב!
ברצוני להתייעץ איתך בנושא חלב עיזים שאני נותנת לבני בן 7 חודשים.
קצת רקע:
בני סבל מאלרגיות קשות בגלל כל סוגי התמל"ים, ולי לא היה חלב. בהמלצת נטורפתית התחלתי לתת לו חלב עיזים במקום תמ"ל, כי חלב עיזים יכול לשמש כתחליף לחלב אם. מצבו של בני השתפר פלאים, ואלריה נוראית שהיתה לו נעלמה. בזמן אחרון אנשים מפחידים אותי שאני עושה נזק לבני, כי חלב עיזים הוא כמו חלב פרה ואני הורסת לו את הבריאות. אבל מה אני יכולה לתת לו? הוא אלרגי בצורה נוראית לכל תחליפים שיש היום בשוק, כולל תחליפים על בסיס סויה. אין משהו שאני יכולה לתת חוץ מחלב עיזים שהוא מקבל.
מה דעתך ד"ר? האם אני על הדרך הנכונה?
אני רוצה לציין שבנוסף לחלב עיזים העברתי אותו לדייסות אורגניות כמו שיבולת שועל, כוסמת, אורז מלא, דוחן, וגם אני עושה לו מרק ירקות עשיר.
הוא עולה במשקל יפה, מאוד שמח ופעיל, מתפתח לפי הספר, מאוד גבוה ופעלתן.
המון תודה על העזרה
אמא של נסיך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלב עיזים
25/03/2008שלום נטליה. תראי איזה יופי, את אומרת בעצמך כי מצבו של בנך השתפר. חלב עיזים הנו תחליף מצויין. הייתי ממליץ להוסhף כפית שטוחה של פרוביוטיקה לתינוקות, לפחות פעמיים ביום בבקבוק. עוד דבר הוא חלב סומסום, הניתן להפיק על ידי טחינה של גרעיני הסומסום. זאת להוסיף לתזונה שלו. חומרים אלו מכילים את כל חומרי ההזנה שהתינוק צריך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה וחלב סומסום
נטלי26/03/2008ד"ר המון המון תודה לך!
אין לך מושג איך נרגעתי כשקראתי את התגובה שלך וגם ביטחון העצמי עלה כי פחדתי בגלל כל התגובות של הרופאים ואחיות טיפת חלב (שדרך אגב, בעצמם לא ידעו מה לענות כששאלתי מה הם מציעים לי לעשות, מה לדעתם אלטרנטיבה לתמלי"ם שתינוק שלי לא יכול לקבל).
עוד הפעם תודה רבה לך!
ושאלה לגבי חלב סומסום לתינוקות:
יש חברה כלשהי שמוכרת את החלב הזה?
אני יודעת ישי את ה"שקדיה" שמוכרים בחניות טבע, אבל הקטנצ'יק לא כל כך מגיב טוב ל"שקדיה". איפה אני יכולה להשיג את חלב הסומסום שאתה ממליץ עליו?
תודה ויום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר אני מודה לך מכל הלב!
נטלי08/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)