ילדתי בת ה4

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדתי בת ה4
    שרית
    07/07/2013

ילדתי בת ה 4 ילדה נבונה איך מה שקורה כל פעם שאני מדברת או שרה היא משתיקה אותי וזה מציק לי המון מידי פעם משתיקה את האבא והסבתא
    כמובן שאנחנו אומרים שזה לא יפה ולא מקובל אפילו לא התיחסנו אליה והיה פעם שניסינו להעניש למרות שעונשים אף פעם לא תקבלים אצלנו בבית
    זה נמשך כבר תקופה שככה לא נראה לי שזה רק תהליך שיעבור מה עושים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדתי בת ה4

הוספת תגובה

• ילדתי בת ה4 - תגובה

ד``ר עומר טופול
    21/07/2013

שרית שלום,
    למקרה שהעלית דרוש תשאול מעמיק וחקר מקיף. האם בתך משתיקה את הסובבים על מנת להיות תמיד במרכז הבמה? כיצד היא מתנהגת בחברתם של ילדים אחרים? האם גם אותם היא משתיקה או שהתופעה מתרחשת בחברת מבוגרים בלבד?
    ממליץ להעזר באיש מקצוע על מנת לאבחן את התופעה ועל מנת למצוא פתרון הולם.
    בברכה
    עומר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדתי מאוד בישנית ושקטה

אוסנת
    03/10/2013

ביתי משתיקה רק אותנו ההורים ואת הסבים היא ילדה מאוד בישנית ושקטה והיא מתנהגת ככה תמיד רק ליד אנשים שהיא כן מכירה היא אפילו נדבקת עלי שהיא בחברת ילדים לוקח לה זמן להתחמם האם אפשר לעשות משהו בנידון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביישנית ושקטה

רונית בן אהרו
    05/10/2013

בחברה שהיא מכירה הילדה מתנהגת אחרת. שם היא מכירה בערך עצמה ויש לה אומץ להשתיק אתכם. בחברה אחרת היא מתנהגת בבישנות ובשקט. שתי הסיטואציות הן מראה אחת של השנייה והן מעידות על כך שהילדה מרגישה בטוחה בחברה מוכרת. הייתי ממליצה על עידוד של הילדה בכל התנהגות חיובית. כמו: "שמתי לב שהיום סידרת את המשחקים לבדך", או: "את ממש ילדה בוגרת, התלבשת לבד". עידוד נכון מחזק את בטחונו העצמי הפנימי של הילד. הוא דומה לדשן שמדשנים צמח צעיר כדי שיגדל ויפרח. התוצאות מגיעות כמעט מיידית. העידוד חייב להיות אמיתי ולהתייחס לדברים חיוביים שהילדה עושה.כשהילד אוסף רצף של חוויות חיוביות הוא ימשיך בדרך זו ולא יזדקק לתשומת לב המגיעה אליו דרך התנהגות שלילית. יש בהחלט מקום להערה כמו: "לא משתיקים את אבא או אמא. חכי בסבלנות ונענה לך".
    דבר נוסף: ילד לומד ומחקה את מה שהוא רואה מסביבו.תבדקו אם אתם מחכים בסבלנות ושומעים את דברי האחרים עד הסוף ולא מתפרצים לדבריהם.
    בהצלחה ושבוע טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ענקית

רינת
    08/10/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה