הרטבה בלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרטבה בלילה
    אני
    15/10/2013

שלום
    בני בן 4.5 עדיין ישן עם חיתול. ניסיתי להוריד בערך בגיל 4, אומנם לא להרבה זמן, אבל ראיתי שהוא מתוסכל ומתבייש אז החזרתי (כי הרופא אמר שאם זה לא מסתדר מאליו עד גיל 5, אז צריך ללכת לטיפול)
    אני מאוד רוצה לדלג על הקטע של להוריד לו את החיתול ולראות איך יזרום ורק אז לפנות לטיפול (כי זה מה שבטח יגיד לי הרופא...) אני רוצה לחסוך את הבושה והתסכול לבני! (אני יודעת מה זה, גם אני סבלתי מזה בילדותי, ואני זוכרת את התחושה הלא-נעימה המלווה לזה עד היום...)
    לכן ביררתי קצת באינטרנט על פתרונות לבעיה וראיתי שמעבר לתרופות ולזמזם שמציעה הרפואה הקונבנציונאלית, יש גם טיפול בדיקור סיני שיכול להועיל;
    רציתי לדעת מהם הסיכויים שטיפול בדיקור סיני יסייע לבעיית ההרטבה?
    האם סיכויי ההצלחה גדולים יותר בהשוואה לרפואה הקונבנציונאלית?
    האם אפשר להתחיל בטיפול כשהוא עדיין עם חיתול ורק כשהטיפול הושלם לגמרי וכבר אין עוד הרטבות - אז להוריד?
    בתודה מראש על תשובתכם, דפי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרטבה בלילה

הוספת תגובה

• הרטבה בלילה - תגובה

ד``ר עומר טופול
    16/10/2013

דפי שלום,
    בהחלט ניתן לטפל בהרטבות לילה באמצעות רפואה סינית הכוללת דיקור ופורמולות צמחים. ממליץ לפנות בהקדם למטפל/ת לצורך טיפול בנושא.
    בברכה
    עומר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה