שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רינת
    07/12/2008

שלום לכם, ראיתי בפורטל שלכם הודעה של מישהי שכתבה שהיא סובלת מחרדה חברתית וכתוצאה מכך לחץ הדם שלה עולה. גם אני כך בדיוק. פעמים רבות במהלך היום אני חשה לא נעים בקרבת אנשים ולחץ הדם שלי עולה ואני אפילו לעתים מזיעה ונהיית אדומה. שאלתי היא: האם לחץ הדם הגבוה והתחושות הנלוות זהות לתחושות שחשים כשעושים כושר גופני? כלומר, האם הגוף מרגיש אותו דבר כמו בכושר? אם כן, אז התחושות הללו לא מסוכנות לבריאות. האם אני צודקת? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• "לחץ דם חברתי"

08/12/2008

רינת שלום רב,
    במידה ומדובר במצב גופני המתרחש רק כאשר את מתרגשת/ נמצאת בחברתם של אנשים והתחושה היא על רקע ביישנות או מבוכה, אזי אין מדובר במצב מסוכן.
    יחד עם זאת ניתן לטפל בזה באמצעות הרפואה המשלימה. ויטמינים מקבוצת B יכולים לסייע ולהרגיע את מערכת העצבים, ובכך להוריד את החרדה/ האודם ועליית לחץ הדם. ישנם פרחי באך וכך גם תרופות הומיאופתיות המותאמות אישית אחרי אבחון מקיף. התחילי עם ויט' ה-B ואם לא יהיה שיפור, תחזרי אלינו.
    לבריאות!
    ד"ר גוניק ND,OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה