שאלה לד"ר עומר- תינוק בן 9 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לד"ר עומר- תינוק בן 9 חודשים
    ליאת
    12/02/2009

שלום ד"ר, התינוק שלי מדי כחודש מקבל דלקות אוזניים ודלקת ריאות ומטופל באנטיביוטיקה, הוא מנוזל הרבה ולכן מחרחר בנשימה, ויש לו הרבה ליחה, לאחר שהייתי באף אוזן גרון הסתבר שהמעברים אצלו באוזניים ממש צרים- כך שאי אפשר לאבחן אלא רק כשמגיע החום הוא ניזון ממטרנה חלבי+ירקות ופירות מרוסקים מה ניתן לעשות כדי להקל עליו? תודה ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דלקות אזניים וריאות חוזרות

ד``ר עומר טופול
    13/02/2009

ליאת שלום.
    ממליץ להמנע ממוצרי חלב באופן גורף. להחליף לפורמולה צמחית ולהמשיך עם ירקות ופירות מרוסקים. ממליץ להוסיף לפורמולה או למים אבקת פרוביוטיקה פעמים ביום. כמו כן ממליץ על שני תכשירים הומיאופתים: טיפות Traumeel וטיפות Lymphomyosot של חברת Heel. לטפטף מינון של 5 טיפות מכל תכשיר לתוך בקבוק עם 10 סמ"ק מים חמים (על מנת לנדף את האלכוהול) ולאחר כעשרים - שלושים שניות להוסיף מעט מים קרים ולאזן את חום המים לפושרים. לתת 5 פעמים ביום בנפרד מהפורמולה או מבקבוקי מים, על מנת לוודא שהתכשירים אכן נלקחו במלואם.
    אנא דווחי מדי שבוע על התפתחויות במצבו של הקטן המתוק.
    בריאות שלמה ורוב נחת
    עומר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה...

ליאת
    14/02/2009

ד"ר טופול, אני מודה לך מאוד על התשובה המפורטת והאכפתית, תוכל רק לומר לי איך אני משיגה את האבקה הפרוביוטית? איך קוראים לה? שיהיה לך שבוע מקסים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרוביוטיקה באבקה

ד``ר עומר טופול
    14/02/2009

ליאת שלום.
    "פרוביוטיק" באבקה של חברת אלטמן.
    בברכה
    עומר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה