מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בכי ללא הפסקה בלילהמאור08/03/2009
אני אבא לאושרי, תינוק חמוד בן 4 חודשים. הבעיה היא שבמשך לילות רבים עומרי בוכה ללא הפסקה, בכי תמרורים, כזה שנראה כאילו משהו כואב לו. אשתי ואני לקחנו אותו לבדיקות, ולא נמצאה שום בעיה , ברוך השם. רופא אחד אמר לנו שכנראה הילד רעב והתרגל לכך שכשהוא בוכה, אנחנו מיד קמים ומאילים אותו. המלצתו היתה שנפסיק עם זה וכך נגמול אותו מהבכי-קבלת אוכל. העניין הוא שזה לא פשוט כלל וכלל, ואני ואשתי מוצאים את עצמנו די לילה בוכים יחד איתו במיטה תוך כדי "התעלמות" מהבכי שלו. האם יש פתרון אחר לבעיה? תודה על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בכי בלילה
ד``ר עומר טופול09/03/2009למאור שלום.
זקוק למידע נוסף: האם אשתך מיניקה? האם אושרי מקבל גם תוספות מעבר לחלב אם? כיצד הוא מתנהג בשעות היום וכו'.
עד שאקבל את המידע הנוסף אפשר לנסות טיפות רסקיו מסדרת פרחי באך. 4 טיפות לפני השינה ישירות לפה או במעט מים. לא יכול להזיק.
לבריאות
עומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)