איך הכי טוב להרגיע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך הכי טוב להרגיע
    דידי
    26/08/2007

יש לי ילד בן 3 קצת היפר וקצת שובב. אף אחד לא איבחן אותו ולא נראה שאני צריכה להיכנס לכל הנושא של הפרעות קשה וריכוז, כי נראה שכל העיסוק בזה, במיוחד בגילאים מוקדמים יכול לעשות הרבה רע. השאלה היא על אמצעים טבעיים להרגעה - מה מומלץ לילד בגיל זה? האם תמצית פרחי באך או שיש דברים אחרים מומלצים?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך הכי טוב להרגיע

הוספת תגובה

• היי דידי

טל קבסה
    26/08/2007

לפני שמאבחנים ילד בגיל זה חשוב לשים את ליבנו למרחק בין סקרנות, שובבות והיפריות..וחשוב מאד שלא לשבץ את הילד "במשבצת" שאולי אחכ יהיה קשה להתנתק ממנה ולכן אני חושבת שאת עושב נכון שאת מנסה לחפש פתרונות מסוג אחר..ישנם הרבה דרכים להרגעה כמו פרחי באך, הומיאותפיה, טיפולי מגע כמו רפלקסולוגיה,שינויים תזונתיים ועוד (ראי תשובה בשרשור לפנייך) ועוד..כמו כן חשוב לבחון את הגבולות והסמכות ההורית, את מידת האמון והאפשרות לביטוי עצמי, מציאת עניין בדברים ספציפיים,פעילות פיסית פורקת מתחים,
    לא כתבת אם מדובר בבן יחיד או יותר אך אם ישנם אחים או אחיות חשוב מאד לייחד זמן רק לך ולילד,ועוד עוד
    התשובה שלי מעט כוללנית, אם תרצי לתת מעט יותר פרטים על ההתנהלות של הילד ושלכם כמשפחה אוכל אולי לנסות לכוון יותר.
    ובכל מקרה חשוב לפנות לאנשי מקצוע מתאימים.
    שיהיה בהצלחה ורק טוב:-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה