פטריה בלשון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה בלשון
    לינור
    28/07/2009

היי,
    הבת שלי בת שלושה חודשים ואנו סובלות מפטריה שלא עוברת, היא בלשון ואני בפיטמות,
    שתינו מטופלות לסרוגין בדקטרין מה שלא עזר לנו עד כה.
    לאחרונה הרופאה המליצה להפסיק את הטיפול בילדה ולעבור בטיפול רק בפיטמות בעזרת למיסיל.
    מה שנמצא גם כלא יעיל.
    האם ייתכן שתקופה כה ארוכה של שלושה חודשים הפטרייה לא עוברת כאשר ששתינו מטופלות באנטיביוטיקה? (אגב הרופאה איבחנה שאכן מדובר בפיטמה גם צלי וגם אצלה ויש לנו את כל התופעות)
    אשמח לקבל עצה לגבי מה ניתן לעשות?
    ואם זה לא מסוכן לקחת אנטיביוטיקה כל כל הרבה זמן?
    האם יש אולי איזשהיא תרופת סבתא שניתן לאעזר בה במקום? (קראתי על סודה לשתייה, אך מדובר בילדה בת שלושה חודשים...)
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריה בלשון

הוספת תגובה

• פטריה

ד``ר עומר טופול
    28/07/2009

לינור שלום,
    לפני הכל: שתיכן זקוקות לפרוביוטיקה דחוף! את בקפסולות שלוש פעמים ביום והקטנה כפית אבקה במים פעמיים ביום. לטיפול בפיטמה: כפית שמן אורגנו מדולל בחמש כפיות שמן זית. למרוח על הפיטמה חמש פעמים ביום.
    זקוק לפרטים נוספים:
    מדוע אתן מטופלות באנטיביוטיקה?
    עומר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

לינור
    28/07/2009

היי ד"ר,
    תודה על התשובה המהירה.
    ביקרתי אצל רופאת הילדים וזו הנחתה אותי בטיפול אותו תיארתי.
    האם לשם הטיפול אשר המלצת הזדקק למרשמים?
    מהו פרוביטויקה והיכן ניתן לרכושו?
    למשך כמה זמן עלי להמשיך עם טיפול זה?
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

לינור
    29/07/2009

היי ד"ר,
    בהמשך לשאלה הקודמת:
    רכשתי את הפרוביוטיקה בסופר פארם של חברת life, לילדה את האבקה אך מצויין כי ניתן לתת לילדים מעל גיל חצי שנה, דניאלה בת שלושה חודשים, כמו כן לפי ההוראות מדובר על כפית ביום.
    האם בכל זאת לתת לה?
    הכדרוים שלי נקראים: כומסות אסידופילוס גם של life, האם זה בסדר?
    למשך כמה זמן עלינו להמשיך עם טיפול זה?
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לשמוע אם הבעיה הסתדרה

אילנית
    19/09/2009

אנחנו סובלות מאותה הבעיה אשמח לשמוע אם הבעיה הסתדרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרוביוטיקה לפעוטות

04/10/2009

פרוביוטיקה הינה תוסף בטוח מיום היוולדו של התינוק. אין חשש לתת אבקה מסוג זה כבר מהיום הראשון לחיי התינוק.
    אני ממליץ להשתמש בתכשיר בעל איכות גבוהה יותר, כיוון שמתגובותיהם של מטופלים שונים, הם לא ראו שינוי עם מוצר זה, לעומת פרוביוטיקה של חברות אחרות בהם השינוי היה ברור.
    בריאות שלמה
    רואי גוניק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה