שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    יואב
    17/08/2009

אולי תדעו לענות לי... אני בן 35, סובל כבר 5 שנים מכאבי גב בחלק בתחתון - צד ימין . מקור הכאב בנקודה מאוד מוגדרת , אך מקרין לשאר חלקי הגב .
    הכאב בא לידי ביטוי בעיקר במהלך השינה ( לפנות בוקר ) בעוצמות גבוהות שלא מאפשרות לי להמשיך לישון .
    נבדקתי אצל אורתופד , רופא כליות, גסטרו - כמו כן עברתי את רוב הבדיקות האפשריות כגון CT, MRI , מיפוי עצמות , מיפוי כליות , אולטרסאונד וכו' . ללא כל ממצא .
    טופלתי גם ברפואה אלטרנטיבית - דיקור , שיאצו וכו' , ללא כל שיפור .
    אשמח לקבל עוד עצות כי הנושא משפיע על איכות חיי באופן משמעותי

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• כאב גב

ד``ר עומר טופול
    18/08/2009

יואב שלום,
    על פניו נראה שמדובר בתופעות הקשורות לסינדרום הקרוי ברפואה הסינית "חסר של צ'י או יאנג הכליות". כמובן שהדבר מצריך אבחון מעמיק ויסודי על מנת לקבוע את אופיה של הבעיה. למרות שהתנסת כבר ברפואה סינית ללא מענה ממשי לבעיה, אמליץ לך לחפש מטפל מתחום זה, אשר יבצע אבחון מקיף ואשר יתווה אסטרטגיה טיפולית אשר תכלול להערכתי, שילוב של דיקור עם פורמולות צמחים.
    בברכת בריאות שלמה
    עומר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה