חטיפים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חטיפים
    מיקי
    16/09/2007

אני רוצה להתייעץ בנוגע לחטיפים - מה מכל החטיפים שהילדים שלי (שני בנים - 7 ו-9) אוכלים כל היום הכי גרוע? אני רוצה לתחיל להוריד לאט לאט את המינון. יש צ'יפס, ביסלי, במבה, הכדורונים האלה, 'ציטוס - מה הכי גרוע ואיזה תחליפים יתאימו. כלומר לא רק בריאות, אלא גם "מגניבים"?

תודה מיקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חטיפים

הוספת תגובה

• חטיפים

טל קבסה
    17/09/2007

שלום מיקי ושנה טובה
    חטיפים הם בהחלט דבר שרצוי להמעיט בו-גם עקב החומרים שמוספים אליהם, גם עקב העובדה שהם מונעים מהילדים להחשף למזונות אחרים ועוד. הדרך הטובה ביותר להוריד במינון לטעמי היא להסביר לילדים את המחיר שהחטיף "גובה" מהגוף, אפשר להסביר כיצד הגוף עובד, מה החומרים המישמרים גורמים לגוף ועוד ועוד. ילדים מאד שמחים ללמוד על הגוף שלהם ועל איך אפשר לקחת אחריות. לגבי החטיפים עצמם-ישנם חטיפים בחנויות טבע המכילים פחות חומרים משמרים וצבעי מאכל, ישנן טורטיות מקמח תירס, ביגלה מקמח מלא, פופקורן הוא תמיד תחליף מעולה(לא של מקרו), קרקרים למינהם, קורנפלקסים מסוגים שונים המכילים סובין ודגנים מלאים,פירות יבשים ובכלל-פירות וירקות צבעוניים ועסיסיים תמיד תופסים את העין, גם אם הילד לא יאכל בתחילה, הרי שברגע שזה יהיה חלק מהתפריט בבית-הוא ייחשף לזה. באופן כללי חשוב מאד לא לקנות את החטיפים אם רוצים להפסיק לתת אותם על מנת לא ליצור תסכול מיותר.
    בהצלחה ובבריאות טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה