מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 10 נולד פגשירי20/09/2007
רוצה ללבוש בגדים ארוכים של השנה בדרך כלל מבד פוטר, הכי נעים לו. לתת לו להתבשל או שיש כאן בעייה עם תחושת מגע או קטע חברתי בכלל? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שירי
טל קבסה21/09/2007כשהייתי פחות או יותר בגילו של בנך, ברגע שעונה החלה להתחלף, אהבתי מאד ללבוש את הבגדים של העונה החדשה-מן געגוע שכזה לבגד חם או קצר, לאחר כמה חודשים שלא לבשנו אותו. גם אם היה לי מאד חם וגם אם היה קר, התעקשתי ללבוש את הבגד הכי לא מתאים..אחרי כמה ימים זה עבר לי...
לא כתבת אם מדובר באפיזודה חד פעמית או משהו מתמשך ,ולא ציינת אם מתלווים מאפיינים נוספים כך שאינני יודעת אם יש סיבה לחשוד בבעיה תחושתית-הרגישי חופשי להרחיב אם יש צורך
בכל מקרה מקווה שהחוויה שלי עזרה להבין קצת יותר
שנה טובה, וסתיו נעים לכולכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם את/ה טיפוס בוגדני?
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)