תינוק עם ריפלוקס ושיעול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק עם ריפלוקס ושיעול
    ורד
    18/11/2009

שלום רב רואי,

זו ורד אמא של זיו. ענית לשאלתי בנוגע לריפלוקס, לשיעול ולליחה של התינוק שלי . רכשתי אתמול את התרופות שהמלצת לי ונמסר מהרוקח כי עליי לתת לו את הפרוביוטיקה פעמיים ביום בוקר וערב ואת ה R49 גם פעמיים ביום כאשר המלצתך הייתה להתחיל ב-4 פעמים ביום. האם לתת 4 פעמים או פעמיים. הנושא מדאיג כי הנזלת והליחה מקשים מאוד על נשימתו. שיפרתי את הטיפול עפ"י ייעוץ עם שמנים :קורנית, אקליפטוס ולבנדר עם כף מלח המכשיר אדים קרים למשך הלילה וחדר מלח(אנחנו בטיפול ה-5), אני עושה מקסימום על מנת להקל עליו ולמנוע קוצר נשימתי. אם יש לדעת דבר נוסף שיש באפשרותי לעשות אשמח לקבל עצתך. בברכת יום נעים,ורד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק עם ריפלוקס ושיעול

הוספת תגובה

• המשך טיפול- שיעול וריפלוקס

18/11/2009

ורד שלום רב,
    הטיפול הוא כפי שהמלצתי!
    הרוקחת נתנה את המידע אודות טיפול מניעתי ו/או רק כאשר המצב משתפר נעבור לפעמיים ביוםץ בשלב זה רצוי (ויפה שעה אחת קודם) להתחיל במינון הטיפולי שהמלצתי.
    בריאות שלמה. תודיעי לנו על התקדמות בנך.
    ד"ר רואי גוניק ND, OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיו,

ורד
    22/11/2009

הקשבתי לעצתך והשינוי הורגש אתמול בלילה כאשר לא השתעל בכלל(ביום הוא עדיין), בכל מקרה לאחר התייעצות עם פרופסור אף אוזן גרון נמסר לי לבדוק את השקד השלישל ולבקש עבור זיו צילום. מקווה שהבעיה תיפתא באמצעות התרופה שאתה הצעת ולא בשיטה קונבנציונלית.

שיהיה יום מקסים ומודה לך על ייעוצך.

ורד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה