מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני בהריון שבוע 11 והעובדת שלי חולהרותי14/01/2010
גילו אצל העובדת שלי" שעלת ילדים "לאחר שהיא שמונה ימים בבית. לפי מה שקראתי יש זמן דגירה לפני כן ואני הייתי לידה אומנם לא קרוב מדי אבל כמה ימים לפני שהיא לא הגיעה תקופה לעבודה .
השאלה האם אני בסיכון?
כרגע אני בריאה ואין לי שיעול או חום השאלה שלי אם זה יכול להגיע אלי ומה רמת הסיכון שלי.
אשמח לתשובה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשיפה לשעלת בהריון
ד``ר עומר טופול16/01/2010רותי שלום,
אם גדלת בארץ רוב הסיכויים שחוסנת נגד שעלת ולכן הסיכוי להדבקות למרות החשיפה הוא נמוך.
בכל מקרה כדאי ורצוי להתייעץ עם רופא המשפחה ולשמוע את חוות דעתו.
ניתן להשתמש בתכשירים הומוטוקסיקולוגים (הומיאופתיים) אשר בטוחים לשימוש בהריון, על מנת לחזק את מערכת החיסון: Engystol; Echinacea compositum וכו'.
אנא שתפי וידעי אותי בהתפתחויות
בברכת בריאות שלימה והריון קל ומהנה
עומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רותי17/01/2010ד'ר עומר
תודה על התשובה המהירה
אני רשמתי לעצמי את מה שהצעת ובתקווה שהכל יהיה בסדר.
אשמח לעדכן בהמשך.
הרבה תודות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)