צינון ושיעול - תינוקת בת 3 וחצי חוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צינון ושיעול - תינוקת בת 3 וחצי חוד
    מיטל
    18/02/2010

לילה טוב,
    הבת שלי בת 3 וחצי חודשים.
    כבר מיומיה הראשונים סבלה מנזלת שבאה והלכה , לפני שבועיים המצב החריף והתחילו גם השיעולים, נראה שיש לה ליחה .
    ניסיתי אינהלציה עם מי מלח, הזרקתי קצת חלב אם לאף שלה, בלילה אני שמה קרבול ואדים קרים אחרי האמבטיה אני עושה לה עיסוי עם שמן שקדים ורוונסרה. בנוסף התחלתי לתת לה טיפות של פנסטיל ג'ל בהמלצת הרופאה ובינתיים המצב לא משתפר , להפך יש לה התקפי שיעול נוראים, היא ממש נחנקת ומאדימה.
    עוד קצת רקע - סובלת מריפלוקס, יונקת פעם אחת ביום (היא מסרבת לינוק ברב היום חוץ מארוחת הבוקר) ועד כה ניזונה מאינפמיל אך בגלל חשש לאלרגיה לחלב (בפליטות הופיעו כתמי דם חומים) מיום שלישי האחרון אוכלת סימילאק צמחי.
    האם יש לרפואה הטבעית פתרון עבור השיעול שלה?? אני חסרת אונים....
    מודה מראש על תשובתכם
    לילה טוב ושקט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נזלת ושיעול

ד``ר עומר טופול
    20/02/2010

מיטל שלום,
    ממליץ לנסות תכשיר הומיאופתי בשם R49 של REKEWEK שניתן להשיג בבתי מרקחת. מינון של 3 טיפות במעט מים שלוש עד חמש פעמים ביום תלוי בחומרת המצב. במידה ועדיין יונקת אמליץ גם לך להימנע מצריכת מוצרי חלב ובכך להקל עליה.
    אשמח להתעדכן בהתפתחויות...
    בברכת בריאות שלימה
    עומר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ושאלה נוספת

מיטל
    21/02/2010

המליצו לי על דרקוני לח של פארמהסין , נאמר לי שככה אייבש את הליחה ורק אחרי שזה יעבור לתת למניעה את הR 9 - מה דעתך? האם אתה מכיר את הדרקוני?
    תודה ויום נעים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דרקוני

ד``ר עומר טופול
    21/02/2010

מיטל שלום,
    סידרת דרקוני של פארמהסין היא מעולה, אך לא לגילאים של ביתך. לא הייתי משתמש בפורמולות צמחים לפני גיל שנה או במקרים חריגים 9 חודשים. הפורמולות ההומיאופתיות הן הבטוחות ביותר בגילאים אלה ומניבות תוצאות טובות, כפי שתוכלי להווכח אם תקראי המלצות קודמות ותגובות עליהן.
    בברכה
    עומר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצערי אין שיפור במצבה

מיטל
    27/02/2010

דר' עומר טופול שלום,
    בהמשך להמלצתך , מיום רביעי אני נותנת לבתי 3 טיפות של R49 מהולות במעט מים - בין 4 ל5 פעמים ביום לפני האוכל, אך לצערי אני לא רואה שום שיפור.
    עדיין יש לה התקפי שיעול ומלאה בליחה ונזלת.
    בנוסף אני עושה לה פעמיים ביום אינהלציה של מי מלח ומידי פעם שמה לה טיפות של מי מלח באף.
    האם יש טעם להמשיך עם ה- R49 ? במידה וכן להמשיך במינון הזה או לרדת ל3 פעמים ביום?
    האם יש משהו נוסף שיכול לעזור??? האם יכול להיות שהריפלוקס ממנו סובלת משפיע על השיעול?
    סליחה על השאלות הרבות ותודה מראש על התשובות.
    לילה טוב ושבוע נפלא
    מיטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך טיפול

ד``ר עומר טופול
    28/02/2010

הי מיטל,
    בהחלט להמשיך עם הR49 במינון התכוף. אם לא עוזר בעוד כ5 ימים להעלות מינון ל5 טיפות.
    כן, הרפלוקס בהחלט יכול להשפיע על השיעול והליחה. אני מקווה שבאמת הורדת מהתזונה של שתיכן את מוצרי החלב.
    אנא המשיכי לעדכן
    עומר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מיטל
    28/02/2010

אמשיך לעדכן ואכן הורדתי מהתזונה של שתינו את מוצרי החלב כבר לפני כשבועיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה זמן מותר להשתמש ב- R 49 ?

מיטל שלזינגר
    25/03/2010

דר' טופול שלום,
    בהמשך להתכתבותנו (ושיחתנו הטלפונית) - אני נונתנת לביתי בת ה- 5 חוד' טיפות של R49 בהמלצתך , חמש טיפות כ4 - 5 פעמים ביום. לפני כשבועיים היתה הרגשה שהצינון עבר ונשארה רק הליחה אך עדיין השתעלה, התקף השיעול היה קצר יותר ורגוע יותר אך מאחר ועדיין נשאר השיעול, לא הפסקתי את הטיפות הורדתי ל3 פעמים ביום ומיום שבת שוב מצוננת ושוב חזרו התקפים יותר רציניים של שיעול - הלילה בקושי ישנה, השתעלה המון וגם בבוקר.
    האם זה בסדר להמשיך עם ה- R49 ? - היא מקבלת אותו כבר חודש והאם יש טעם להמשיך ולתת לה?

תודה מראש על תגובתך וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך טיפול

ד``ר עומר טופול
    25/03/2010

מיטל שלום,
    אין בעיה להשתמש בR49 לאורך זמן ואפילו ברמת התחזוקה..
    אנא חיזרי למינון של 5 פעמים ביום וידעי אותי לגבי התפתחויות.
    עומר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה