ללכת לעבוד?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ללכת לעבוד?
    נרי
    14/10/2007

שלום, אני מסיימת עכשיו את החודש הרביעי בבית בחופשת הלידה ועדיין לא החלטתי אם לחזור לעבוד. למזלי אני יכולה להרשות את זה לעצמי מבחינה כלכלית ונשאר רק להחליט מה לעשות. אני נהנית, אבל לא יודעת אם שווה להתנוו בבית. מה אתן אומרות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ללכת לעבוד?

הוספת תגובה

• היי נרי

טל קבסה
    15/10/2007

התשובה לשאלתך מצויה אך ורק בתוכך. אם את חשה שאת מתנוונת בבית סביר שזוהי לא הדרך הנכונה, לא עבורך ולא עבור תינוקך.ניוון ושעמום יוצרים תסכול ובעיני חשוב מאד לעצור את התהליך עוד לפני שהוא בכלל מתחיל..אם יש לך אפשרות להשאר בבית ואין לך רצון לחזור לעבודה, נסי לחשוב על דברים אחרים שתוכלי לעשות על מנת שלא לחוש תחושת ניוון.שלא אסביר עצמי לא נכון-ישנן נשים שנשארות תקופה ארוכה בבית ולא חשות תחושה כזו, זה מאד מאד אישי, וכל אחת חווה דברים אחרת, מה שמתאים לאחת לא בהכרח מתאים לשנייה.אך חשוב מאד ליצור מצב של התחדשות ונביעה, צמיחה והתפתחות בכל שלב בו אנו עומדים, על מנת להפיק את המירב.
    בהצלחה בכל שתבחרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה