תזונה אחרי מתן אנטיביוטיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה אחרי מתן אנטיביוטיקה
    עינבל
    25/01/2011

לפני כ-3 שבועות ביתי בת השנה ו-8 חודשים נדבקה בוירוס שהתפתח לדלקת ראות, מה שהצריך מתן אנטיביוטיקה - מוקסיפן במשך 10 ימים. מהי התזונה המומלצת לאחר שכבר סיימנו את מתן האנטיביוטיקה לפני שבוע וחצי? האם יש עוד משהו - תוסף תזונה - שאפשר לתת? אשמח לכל עצה, יש עוד פרט שלא יודעת אם הוא קשור - עד אתמול היא שילשלה במשך 4 ימים ללא חום ועדיין לא חזר לה התאבון. אני רוצה לחזק אותה להחזירה למוטב....תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תזונה אחרי מתן אנטיביוטיקה - תגובה

ד``ר עומר טופול
    25/01/2011

עינבל שלום,
    פרוביוטיקה היתה אמורה להלקח במקביל לנטילת האנטיביוטיקה על מנת למזער את התופעות הנלוות בעיקר במערכת העיכול.
    אף על פי שכבר עבר זמן מה מאז נטילת האנטיביוטיקה אני ממליץ לתת פרוביוטיקה פעמיים ביום למשך כחודש. "פרוביוטיק קיד" של אלטמן מופיעה בצורת אבקה אשר ניתן להוסיף כפית גדושה לבקבוק מים, מיץ או פורמולה. אני מאמין ששיפור יראה בתוך 7-10 ימים.
    לצורך זרוז השיקום וההתאוששות מהמחלה אני ממליץ על כפית מזון מלכות (בדבש) פעם ביום גם למשך כחודש.
    בברכת בריאות שלמה
    עומר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! בהחלט איישם

עינבל
    25/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה