מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה נכונה לבן 9 חודשיםמאי25/01/2011
בני בן 9 חודשים- נמצא איתי בבית ואוכל ככה:
8 וחצי- יונק
10 וחצי-פירות או דיסת קוואקר או אבוקדו
13 וחצי-ירקות מאודים ולאחרונה נכנס גם קצת עוף
16-יונק
18- לפעמיים משהו קטן- בייבי ביס, פרי, קצת דיסת אורז
19 וחצי -יונק
ובלילה עוד 2-3 יונק.
פירות: בננה אגס תפוח תמר קלמטינה, אבוקדו
ירקות:דלעת גזר בטטה קישוא תפו:א,
איך אפשר עוד להעשיר לו את התפריט? ובכלל מה כדאי ולא כדאי לתת בגילאים האלו?
אנחנו בדרך כלל לא קונים אורגני- יש דברים שממש כדאי לשם אליהם דגש ולקנות אורגני?
אמרו לי להתחיל יותר לתת עוף, ביצה, קציצות - כדאי?
כמו כן בשבועיים האחרונים יש לו המון גזים ( ממש עם ריח...) יש לו יציאה אחת ביום אבל לאחרונה זה מלווה בקושי ממש רואים אותו מתאמץ- זה הסתגלות של הקיבה או משהו לא נכון בתזונה?
סורי על רצף השאלות פשוט קצת אבודה בנושא הזה וממש חשוב לי להקנות לו אכילה נכונה ובריאה...
ושאלה אחת אחרונה---- עם בסביבות גיל שנה אחליט להפסיק להניק אני כבר אוכל לוותר לגמרי על עניין המטרנות-סימלאקים וכאלה? מה נותנים במקום?
תודה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה נכונה לבן 9 חודשים - תגובה
ד``ר עומר טופול25/01/2011מאי שלום,
עניתי על השאלה של השינה והעוף ראשונה אז אתייחס כאן בעיקר לתזונה.
התזונה נראית מצויינת ומגוונת דיה. בזהירות ניתן להוסיף ביצה(לבדוק נושא של אלרגיה אשר עשויה להתבטא כתפרחת על העור). במקרה של ביצים רצוי אורגני. במקום פורמולות ניתן להכין חלב שקדים משקדיה (טחינת שקדים) מהולה במים.
בברכה
עומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד...
מאי25/01/2011התחלתי לתת לו באמת עוף וקוואקר ואחרי כמה ימים הופיעה לו פריחה בעיקר על הגב- מרחתי קלנדולה ואדרמה ואחרי שבוע שלא עבר הלכתי לרופאה שאיבחנה את זה כלאחר יד כאסטמה של העור- בנתיים אני ממשיכה עם האדרמה ויש שיפור נראה לך קשור לעוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)