מישהו יכול לענות לי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מישהו יכול לענות לי?
    סופי
    13/12/2007

אני מעוניינת לדעת כיצד להוריד חום ללא תרופות לבן שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מישהו יכול לענות לי?

הוספת תגובה

• הורדת חום ללא תרופות

17/12/2007

חום הנו מנגנון הגנה טבעי של הגוף להתמודד עם גורמי מחלה (חיידקים/ וירוסים), כך שאני ממליץ לא למהר להוריד את החום. רק בחום של 38+ מתחיל הגוף את "הרג החיידקים/ וירוסים". אם נוריד את החום "מוקדם מדי", אנו נפריע למנגנון ההגנה ובעצם נשאיר את הגוף חשוף לגורמי המחלה. על כן, אלא אם הילד חלילה מפרכס או מאוד סובל, אל תמהרו להוריד את החום. אני ממליץ להתחיל להוריד רק החל מ-39.3+. אני יודע שרבים מכם מרימים גבה כרגע. אך אתם תראו, ילד שעובר את החום ואת המחלה ללא מורידי חום יהיה עמיד יותר בהמשך. ילדים שמורידים להם מיד את החום, בד"כ נוטים לפתח מחלות חום יותר בקלות.
    עכשיו. איך בכל זאת מורידים טבעית- תרופות סבתא יעילות- חומץ על תחתית כף הרגל, סגור בגרב (מסריח אבל יעיל). לדאוג שהילד ישתה המון מים (אם יונק, אז לינוק בתדירות גבוהה יותר) על מנת לא להתייבש. מטלית לחה וקרירה על המצח (לא לשים את הילדים באמבטיה קרירה)
    מוצר מצויין המגיע בנרות (ABC KID) יעיל גם הוא להרגעת הילד מכל האי נוחות המלווה בחום.
    לבריאות!
    ד"ר גוניק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה