תינוק יונק שמתעורר המון בכל לילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק יונק שמתעורר המון בכל לילה
    לילך
    15/02/2011

התינוק שלי בן שנה מתעורר 4-5 פעמים בלילה ורק הנקה מרדימה אותו בחזרה(לא לוקח בקבוק ומוצץ). ההצעה של להשאיר אותו במיטתו למרות הבכי קשה ונראית לי לא נכונה כלפיו, אני חוששת מתחושת נטישה או מתחושה של חוסר התייחסות לקריאות שלו שהוא יכול להרגיש ולקחת איתו הלאה . האם יש דרך אחרת עדינה יותר ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תינוק יונק שמתעורר המון בכל לילה - תגובה

ד``ר עומר טופול
    16/02/2011

לילך שלום,
    גיל שנה הוא גיל שניתן לשקול גמילה מהנקה. בכל מקרה עליו ללמוד לקחת בקבוק בגיל זה ושימוש במוצץ גם הוא מומלץ על מנת לאפשר עצמאות מסויימת. הקימה התכופה בלילה איננה מרעב אלא מהווה התפנקות מסויימת ותלות. אם יש לך כוחות וסבלנות להמשיך את ההתנהלות העכשווית יתכן כי בעוד מספר חודשים יצבור די בטחון על מנת לשחרר אותך. בכל מקרה עלייך לעודד אותו להתחיל לעשות דברים בעצמו.
    הייתי ממליץ לפנות לפורום פסיכולוגי או אדלריאני על מנת לבדוק גישות נוספות ולקבל החלטה מושכלת בנושא.
    בברכה
    עומר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה