הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון
    לימור
    17/12/2007

אני ובעלי החלטנו להיכנס להריון, מה התוספים הטבעיים הכי טובים לשיפור הסיכוי להיכנס להריון?אשמח לשמוע המלצות ודרכים אלטרנטיביות לשיפור היכולת להיכנס להריון..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון

הוספת תגובה

• הכנות להריון

19/12/2007

שלום רב,
    תחילה הרשי לי לומר- בשעה טובה ובהצלחה!
    ישנם תוספי תזונה שונים ומגוונים לתקופת הכנת הגוף להריון ובזמן ההריון. עקרונית, אם התזונה שלך הייתה טובה עד כה, לא תצטרכי הרבה "להוסיף". אם נטלת גלולות עד לאחרונה, טוב יהיה לתת לגוף לפחות 3 חודשים לפני כניסה להריון.
    חומצה פולית היא הידועה מכל. רופאים נוטים לתת אותה לכל אחת לפני ולמשך ההריון. העניין הוא שחומצה פולית (B9) הנה אחת מויטמיני B ויעילותה האמיתית תהיה רק בעת שילוב עם ויטמיני B אחרים. לכן אני ממליץ ליטול מולטי ויטמין B איכותי (המכיל גם חומצה פולית) ובנוסף, חומצה פולית בנפרד. המינון המקובל הוא 400 מק"ג ליום אך תהייה שקטה גם בנטילת 800 מק"ג.
    אומגה 3 תפס תאוצה רבה לאחרונה. אני בהחלט חושב שזהו מרכיב חשוב בתזונתנו. בתוך אומגה 3 ישנם חומרים חיוניים להתפתחות מערכת העצבים, מערכת קוגניטיבית וכלי הדם והלב אצל עוברים. כיום ניתן למצוא תוספי אומגה 3 ייחודיים לתקופת ההריון (בד"כ הם מכילים גם כן ח. פולית).
    טוב לערוך בדיקות דם כלליות ולראות את מצב הברזל (FERRITIN, Fe). אם מי מהם נמוך, טוב יהיה להוסיף תוסף ברזל רך, שאינו גורם לעצירות.
    לבריאות
    ד"ר גוניק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה