מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמילההילה19/04/2011
שלום,
בני בן השנתיים וחצי החליט אתמול שהגיע הזמן להיגמל והוריד את החיתול לבד.
אנחנו כמובן זרמנו עם הרעיון. פיפי-הוא מנסה לשבת בסיר או להשקות את העץ בגינה אבל לא יוצא לו כלום. רק באמבטיה הוא מצליח או במיכנסיים.... האם זה בסדר לאפשר לו לעשות באמבטיה (אנחנו לוקחים אותו לשם הוא לא מבקש)? הוא אומר יש לי פיפי אבל לא יוצא לו כלום. קקי יצא אתמול בסיר, היום ביקש מס' פעמים, ישב המון, אך לא יצא כלום. האם לאפשר לו לעשות בחיתול את הקקי? להציע לו חיתול כדי לעשות? אני מפחדת שלא יפתח עצירות.תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה - תגובה
20/04/2011הילה שלום רב,
מדובר במצב נורמאלי לחלוטין. אני מזכיר לכם כי במשך כל חייו (הקצרים עד כה) הוא לא היה צריך לחשוב על כך או להתאפק או להתאמץ... כעת יש פעולה חדשה בחייו הדורשת תשומת לב. על כן, היו סובלניים, יהיו הרבה פיספוסים, יהיו ויכוחים אם כן צריך עכשיו או לא, ולבסוף הוא יתרגל ללכת בזמן ולהודיע כשיש. האמבטיה היא מקור גירוי למתן שתן, כמו מבוגרים רבים החשים צורך לתת שתן בעת המקלחת (מים על הגוף, רעש של מים...)
בהצלחה, זהו זמן מצויין לגמילה, גם מבחינת הגיל וגם מבחינת העונה
ד"ר רואי גוניק ND, OMD* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)