בת שנתיים מתאפקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת שנתיים מתאפקת
    ענת
    02/06/2011

הבת שלי כמעט בת שנתיים ועדיין לא התחלנו תהליך גמילה. אני מדי פעם מציעה לה לעשות פיפי בסיר, היא מסרבת ובזה זה נגמר.
    בשבועיים האחרונים היא מתאפקת לא לעשות קקי.
    ניסיתי נרות גליצרין, שמן פרפין, שזיפים וכל דבר שיכול לרכך את הקקי כדי שידרבן אותה לעשות אבל היא עדיין מתאפקת.
    ממה הדבר יכול לנבוע ואיך אני עוזרת לה?
    האם להניח לה ולא לעשות מזה אישיו? האם לגשת אליה כשהיא מחזיקה חזק ולעשות איזו פעולה שתעזור לה להוציא/להרגיע?
    אני ממש אובדת עצות פה.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת שנתיים מתאפקת

הוספת תגובה

• בת שנתיים מתאפקת - תגובה

ד``ר עומר טופול
    02/06/2011

ענת שלום,
    לילדים בגיל זה פחד מדברים שיוצאים להם מהגוף. הם עדיין לא תופסים את המושג של פסולת ונדמה להם שהם מאבדים חלקים מגופם. יש לקיים שיחות והסברים תוך הדגמות בעזרת מוצרים שמקלפים מאריזתם ומשליחים את האריזה לפח. כך גם הקקי הוא פסולת שיש לזרוק לפח או לסיר או לאסלה.
    ותמיד יש את הספר על נפתלי והסיר שזו קלאסיקה לצורך הבהרת הנושא לילדים.
    מכיוון שהקיץ כבר כאן רצוי לאפשר לילדה להסתובב בבית ללא בגדים ולאפשר לה לעשות את צרכיה באופן חופשי ומיידי. אח"כ עובדים על נושא הסיר.
    בברכה
    עומר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

ענת
    02/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה