מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזור לא סדירנועה שמש09/04/2008
שלום אני בת33 אמא לילדה בת 2. את ההריון הראשון הריתי לאחר שנתיים של נסיונות ולאחר שני מחזורי איקקלומין. כרגע אנחנו מנסים שוב כמעט שנה וללא הצלחה. המחזור שלי לא סדיר נע בין 24 ל-33 יום והדימום עצמו מאוד ארוך בין שבוע ל-10 ימים.
אני כרגע לא רוצה ללכת לרופא ולקחת שוב איקקלומין בגלל כל המחקרים האחרונים על היותו מסרטן.
אני שוקלת לעשות דיקור.
רציתי לדעת אם ע"פ הנתונים שציינתי זה עשוי לעזור לי. ועל מה עלי לשים לב שהמדקר\ת עושה או לא עושה.
כמו כן הבנתי שכדאי לשנות את התזונה הייתי רוצה לדעת מה כדאי או לא לאכול
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לא סדיר והריון
יוסי פתאל09/04/2008שלום,
טיפול ברפואה סינית יכול בהחלט להועיל במצבך. רצוי שהמטפל יהיה עם התמחות בפוריות. לגבי תזונה, המטפל צריך להתאים לך בהתאם למצבך. באופן כללי רצוי מזון מבושל, ירקות כתומים בעיקר בטטה, סלק אדום, ארוחות מסודרות...
בהצלחה
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ניתן לטפל ביעילות?
לי02/07/2008שלום האם ניתן לטפל ביעילות במצב של מחזור לא סדיר (כאשר הורמונים LH ו FSH נמצאו תקינים בבדיקות אך לשחלות מבנה פוליציסטי) ע"פ הרפואה הסינית? מה הטיפול כולל וכמה זמן נמשך? האם הסדרת המחזור מבטיחה גם ביוצים תקינים? כיצד ניתן ליצור איתך קשר..אתה עובד עם קופות החולים? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות פוליציסטיות
יוסי פתאל02/07/2008שלום לך,
ניתן לטפל ביעילות ב PCO בעזרת דיקור ומצחי מרפא,
לבקשתך, את יכולה להתקשר 0522242023 ואשמח לעזור לך ולהסביר.
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)