מחזור לא סדיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור לא סדיר
    נועה שמש
    09/04/2008

שלום אני בת33 אמא לילדה בת 2. את ההריון הראשון הריתי לאחר שנתיים של נסיונות ולאחר שני מחזורי איקקלומין. כרגע אנחנו מנסים שוב כמעט שנה וללא הצלחה. המחזור שלי לא סדיר נע בין 24 ל-33 יום והדימום עצמו מאוד ארוך בין שבוע ל-10 ימים.
    אני כרגע לא רוצה ללכת לרופא ולקחת שוב איקקלומין בגלל כל המחקרים האחרונים על היותו מסרטן.
    אני שוקלת לעשות דיקור.
    רציתי לדעת אם ע"פ הנתונים שציינתי זה עשוי לעזור לי. ועל מה עלי לשים לב שהמדקר\ת עושה או לא עושה.
    כמו כן הבנתי שכדאי לשנות את התזונה הייתי רוצה לדעת מה כדאי או לא לאכול

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור לא סדיר

הוספת תגובה

• מחזור לא סדיר והריון

יוסי פתאל
    09/04/2008

שלום,
    טיפול ברפואה סינית יכול בהחלט להועיל במצבך. רצוי שהמטפל יהיה עם התמחות בפוריות. לגבי תזונה, המטפל צריך להתאים לך בהתאם למצבך. באופן כללי רצוי מזון מבושל, ירקות כתומים בעיקר בטטה, סלק אדום, ארוחות מסודרות...
    בהצלחה
    יוסי פאטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ניתן לטפל ביעילות?

לי
    02/07/2008

שלום האם ניתן לטפל ביעילות במצב של מחזור לא סדיר (כאשר הורמונים LH ו FSH נמצאו תקינים בבדיקות אך לשחלות מבנה פוליציסטי) ע"פ הרפואה הסינית? מה הטיפול כולל וכמה זמן נמשך? האם הסדרת המחזור מבטיחה גם ביוצים תקינים? כיצד ניתן ליצור איתך קשר..אתה עובד עם קופות החולים? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחלות פוליציסטיות

יוסי פתאל
    02/07/2008

שלום לך,
    ניתן לטפל ביעילות ב PCO בעזרת דיקור ומצחי מרפא,
    לבקשתך, את יכולה להתקשר 0522242023 ואשמח לעזור לך ולהסביר.
    יוסי פאטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה