טיפולי דיקור במקביל לטיפולי פוריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפולי דיקור במקביל לטיפולי פוריות
    רותם
    25/10/2014

שלום רב,

אני בת 32, ברקע כריתת שחלה לצורך שימור פוריות.
    מזה כחצי שנה אובחנתי עם רזרבה שחלתית נמוכה, ונכנסתי לתהליכים של מעקב ביוץ, ובחודשיים האחרונים גם טיפולים הורמונאליים של גונאל-F.

במקביל לטיפול הקונבנציונאלי, אני נמצאת מזה כמה חודשים בטיפול אצל רופא סיני, מומחה בפריון, שמבוסס בעיקר על דיקור.

לצערי, בחודש וחצי האחרונים אני חשה ירידה משמעותית במצב הרגשי והנפשי.
    קשה לי לומר שאני מרגישה שהדיקור מצליח למלא אצלי את הצורך הנפשי, שכרגע מאוד מעורער אצלי.

האם נכון לעשות הפסקה בדיקור ולחפש אלטרנטיבה תומכת אחרת? אולי יש באפשרותך להמליץ לי על סוג אחר של טיפול משלים שמטפל יותר בנפש?

בתודה מראש,

רותם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

• טיפולי דיקור במקביל לטיפולי פוריות - תגובה

יוסי פתאל
    28/10/2014

רותם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• טיפולי דיקור במקביל לטיפולי פוריות - תגובה

יוסי פתאל
    28/10/2014

רותם שלום, טיפול בדיקור סיני מאוד יעיל כתמיכה בטיפולי פוריות. הדיקור הסיני מטפל בו זמנית בפן הפיזי והנפשי. תבקשי מהרופא הסיני שלך שיתן משקל גדול יותר בטיפול לפן הנפשי ואין לי ספק שכך יעשה.
    המון הצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• בהמשך לתשובתך

רותם
    28/10/2014

תודה רבה על תשובתך.

לצערי, קשה לי לומר שאני חשה שינוי/הקלה בעקבות הטיפול...

האם זה אומר שהוא אינו יעיל עבורי?

תודה מראש,

רותם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• בהמשך לתשובתך - תגובה

יוסי פתאל
    29/10/2014

רותם, כפי שאמרתי לך בדיקור סיני אפשר לשים דגש יותר על הפן הנפשי או הפיזי. יכול להיות שהוא לא הבין ממך את החשיבות שלך לפן הנפשי. תאמרי לו שישים דש על כך ואם לא יעזור אז אולי הוא לא מתאים לך.
    יום טוב ובהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה