לא מצליחה להיכנס להריון במשך שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה להיכנס להריון במשך שנה
    שיר
    08/02/2016

בוקר טוב
    בת 31, משקל תקין, עוסקת בפעילות גופנית המון שנים. 3-4 פעמים בשבוע. אוכלת מאוזן ונכון (התפריט שלי לא כולל הרבה סוכר, שמרים, פחמימות פשוטות) אני מרבה באכילת ירקות, דגים, חזה עוף, גבינות וכו, לחם מחיטה מלאה וכו. בעליי - הוא דיאטן ומתעסק בספורט כמעט כל יום ואוכל בריא ומאוזן.
    לפני שנה הפסקתי עם הגלולות שנלקחו 9 שנים. אנחנו מנסים ומנסים אך ללא הצלחה. הרופא נשים שלי אמר לי שיש לי שחלות פוליציסטיות. אמר לי שאני צריכה להירגע ולהיות סבלנית. הוא לא שלח אותי לשום בדיקה מעמיקה אחרת אלא רק אמר לי להירגע ושבסוף אקלט. רכשתי במקביל את המקלות לבדיקת הביוץ - השתמשתי כמעט כל החודש ואין ביוץ !!
    היום אני כבר ביום ה 45 וטרם קיבלתי מחזור מהפעם האחרונה!
    אני מקבלת כל 40 ימים מחזור (לצערי) ואני מאחרת ב 5 ימים (ולא... אני לא חושבת שאני בהריון...)
    אני ממש מיואשת ורוצה להיכנס להריון בדרך הטבעית ולא ע"י טיפולים(גם מהחשש של ההורמונים הגבוהים שנמצא קשר בין נשים ש/עברו טיפולי פוריות לסרטן)
    אודה לתשובה ולעידוד!
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

• לא מצליחה להיכנס להריון במשך שנה - תגובה

יוסי פתאל
    14/02/2016

שיר שלום,
    במצב של שחלות פוליציסטיות המחזור אינו סדיר וקשה לאתר את זמן הביוץ עם הערכה של המקלונים. טיפול בדיקור סינית יחד עם תזונה מתאימה !!! יכול להסדיר את המערך ההורמונלי ובכך את המחזור, אשמך לעזור :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה