מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי בטןסיגלית13/05/2008
שלום,
אני בת 31, עוד לא ילדתי ועכשיו אני במעקב במרפאת פוריות. לאחרונה אני סובלת מכאבי בטן עזים, סביב הטבור למטה מעט וימינה. הכאבים הלוו מופיעים סביב עשר בבוקר, בעיקר בבקרים. אני מרגישה זה קורע אותי מבפנים, אני יוצאת מהעבודה, מהמשרד ומסתובבת ליד השרותים בחוסר אונים, מבלי כל יכולת להתגבר על הכאב. לאחר כחצי שעה, כאבי הבטן מפסיקים כמעט לגמרי ואז אני חוזרת לתפקוד. הגניקולוג שלי בדק לי את הבטן, לחץ לחיצות חלשות וחזקות ועשה אולטראסאונד אך לא מצא כל סיבה לכאבים כל כך עזים. אז אם אין סיבה רפואית, אני פונה למישורים האלטרנטיביים - האם יש משהו שאני יכולה לקחת על מנת להקל על כאבי הבטן? והיכן עוד אני יכולה להבדק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מחסוי
סיגלית13/05/2008נאווה שלום, אני מזדהה איתך, גם אני סובלת מכאבי בטן לא נורמלים באזור שאת מתארת, ולא ברור מקורם. אשמח גם לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולי פורעות וכאבי בטן
יוסי פתאל15/05/2008שלום רב,
בטיפולי פוריות את מקבלת הורמונים במינון גבוה והגוף מגיב בין היתר בהצטברות נוזלים והתקעות בזרימה החופשית של הדם והאנרגיה, וזו הסיבה לכאבים. כדי להקל על הכאבים ולשפר את היכולת של הזקיקים להתפתחולביצית להבשיל כראוי, את יכולה לחמם את איזור רחם/שחלות עם בקבוק מים חמים עד זמן הביוץ ובנוסף טיפול ברפואה סינית יכול לעזור.
סיבה נוספת יכולה להיות התפרצות של אנדומטריוזיס בעקבות שימוש בהורמונים, דבר שיכול להסביר את הכאבים, וגם לזה יש טיפול ברפואה הסינית.
לבריאות
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)