צמחי מרפא לבעיית פוריות- כנראה ביוץ מוקדם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צמחי מרפא לבעיית פוריות- כנראה ביוץ מוקדם
    אסתר
    05/03/2018

שלום רב,
    אני בת 34, מעולם לא נטלתי הורמונים או גלולות. 4 שנים מנסים באופן טבעי להרות ללא הצלחה. מומחה הפוריות אמר לי לקחת איקוקלמין 5 ימים מהיום החמישי של המחזור, במקביל לבצע מעקב זקיקים, אולטרא סאונד פנימי, להזריק אוביטרל לפי התיזמון שהוא יגיד לי ולבצע הזרעה.
    אני מרגישה שלא מתאים לי לקחת את כל ההורמונים האלה. הבעיה היא כנראה שאני מפספסת את הביוץ בגלל שאני שומרת נידה. הביוץ קורה אצלי בימים 7-8-9 למחזור ואני טובלת ביום ה11... ברור שזה הרבה לחץ מסביב מהכל.. עשיתי פרופיל הורמונלי יצא תקין, עשיתי צילום רחם יצא תקין... בהתייעצות פניתי למשהו טבעי והמליצו לי לקחת את הדברים הבאים המורכבים מצמחי מרפא בפורמולות מציון פארם:
    1. מנ פורמולה- מורכב מאלון אנגלי, פטל וחמשן. מהיום הראשון של הוסת ועד סוף הוסת- 2 כדורים, 3 פעמים ביום.
    2. ספירולינה- כדור אחד, 3 פעמים ביום כל החודש.
    3. Lca- מורכב משיח אברהם, פטל עלים, שוש קירח ופסיפלורה. מהימים הנקיים ועד המחזור- כדור 1, 3 פעמים ביום.
    4. שמן זיפן בוראז- שמורכב מאומגה 6 ואומגה 9, וחומצה גאמה לינולנית. כדור 1, פעמיים ביום כל החודש.
    5. Rg mix- מורכב מפסיפלורה, מליסה וולרינה.כדור 1, פעמיים ביום כל החודש.
    זה נשמע לך בסדר?? האם יש תופעות לוואי לדברים הטבעיים הללו? האם זה בסדר להתחיל עם כל זה בבת אחת? או להוסיף כל חודש עוד כדור? אני ממש מפחדת מהכל, ולכן חששתי מאוד מכל ההורמונים וההשלכות של זה.
    האם אני צריכה לעדכן את רופא המשפחה שלי לפני ההתחלה עם הכדורים הללו?
    אודה מאוד לתשובתך בעניין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צמחי מרפא

יוסי פתאל
    06/03/2018

שלום רב, אם הבנתי נכון מדברייך אז האדם שנתן לך הוא מטפל מוסך, נכון? אני מניח שהוא המליץ לך זאת לאחר שעשה אבחנה.
    את אמורה לברר לפני לגבי המטפל שאליו את ולסמוך עליו. אני מניח שזה בסדר. כמובן שאת צריכה לומר לרופא גם אם הוא לא מבין בצמחים. בהצלחה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה