שחלות פוליציסטיות(?)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחלות פוליציסטיות(?)
    נתנאלה
    25/09/2008

שלום רב- אני בת 26, מנסה להכנס להריון מזה 9 חוד'. אני לא מקבלת מחזור בכלל ללא התערבות. החודש התחלתי טיפול- קיבלתי מחזור לאחר נטילת פרוורה ואח"כ איקקלומין להשראת ביוץ כדור ל-5 ימים. במעקב זקיקים(יום 19 למחזור) נראה כי הרירית מעט התעבתה אך עדיין בשתי השחלות זקיקים קטנים רבים. נראה כי אני זקוקה למינון גבוה יותר. בנוסף סובלת מאז ההפסקה עם הגלולות מנשירת שיער חמורה,קצת פצעונים בפנים ובגב ומעט שיעור יתר. 1.האם מדובר בשחלות פוליציסטיות? 2.האם ניתן לטפל דרך רפואה סינית וקונבנציונלית במקביל? 3.מה יכול לעזור לי? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחלות פוליציסטיות(?)

הוספת תגובה

• שחלות פוליציסטיות

יוסי פתאל
    25/09/2008

שלום לך,
    הרושם המתקבל מדברייך שהכן מדובר בשחלות פוליציסטיות וזו הסיבה שאין לך מחזור משום שלא מתפתח זקיק מוביל ואין ביוץ.
    אני יכול ע"י הרפואה הסינית להסדיר את המחזור וכך להשיג הריון עם או ללא שילוב הרפואה המערבית.
    שנה טובה ופוריה
    יוסי פאטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחלות פוליציסטיות- המשך

אנונימית
    03/10/2008

תודה על המענה האם תוכל להמליץ לי על מטפל / ת באיזור ראשל"צ- נס ציונה- רחובות- יבנה שיעזור לי בכך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה