מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שחלות פוליציסטיות(?)נתנאלה25/09/2008
שלום רב- אני בת 26, מנסה להכנס להריון מזה 9 חוד'. אני לא מקבלת מחזור בכלל ללא התערבות. החודש התחלתי טיפול- קיבלתי מחזור לאחר נטילת פרוורה ואח"כ איקקלומין להשראת ביוץ כדור ל-5 ימים. במעקב זקיקים(יום 19 למחזור) נראה כי הרירית מעט התעבתה אך עדיין בשתי השחלות זקיקים קטנים רבים. נראה כי אני זקוקה למינון גבוה יותר. בנוסף סובלת מאז ההפסקה עם הגלולות מנשירת שיער חמורה,קצת פצעונים בפנים ובגב ומעט שיעור יתר. 1.האם מדובר בשחלות פוליציסטיות? 2.האם ניתן לטפל דרך רפואה סינית וקונבנציונלית במקביל? 3.מה יכול לעזור לי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות פוליציסטיות
יוסי פתאל25/09/2008שלום לך,
הרושם המתקבל מדברייך שהכן מדובר בשחלות פוליציסטיות וזו הסיבה שאין לך מחזור משום שלא מתפתח זקיק מוביל ואין ביוץ.
אני יכול ע"י הרפואה הסינית להסדיר את המחזור וכך להשיג הריון עם או ללא שילוב הרפואה המערבית.
שנה טובה ופוריה
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות פוליציסטיות- המשך
אנונימית03/10/2008תודה על המענה האם תוכל להמליץ לי על מטפל / ת באיזור ראשל"צ- נס ציונה- רחובות- יבנה שיעזור לי בכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)