דיקור, ביוץ ורמות פרוגסטרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיקור, ביוץ ורמות פרוגסטרון
    מנסה להרות
    04/11/2008

שלום לך, מזה כמה חודשים שאני עוברת טיפולי דיקור במטרה להסדיר את הביוצים שלי ולהרות. לפני כשבועיים וחצי זוהה אצלי עפ"י גרף חום השחר ביוץ אבל לאחר מכן העליה בטמפ' הגוף היתה איטית ונשארה על רמה נמוכה יחסית. המדקר אמר שזה מעיד על רמה נמוכה יחסית של פרוג' וביום שישי האחרון מיקד את הדיקור בהעלאת רמת הפרוג'. מיום ראשון ועד היום חום הגוף שלי באמת עלה יחסית לימים שלפניו (אם כי עדיין ברמה די מוגבלת). ולשאלתי- האם זה שהחום עלה כתוצאה מהטיפול (וכנראה גם רמת הפרוג') מעיד בהכרח שאכן היה ביוץ או שגם אם הביוץ זוהה בטעות ולא התרחש באמת, דיקור היה מעלה את רמות הפרוג'? (או במילים אחרות- האם רמות הפרוגסטרון יעלו באופן אוטומטי אחרי דיקור המיועד לכך או שזה יקרה רק אם הגוף נמצא בשלב המתאים לזה). מקווה שהצלחתי להסביר את שאלתי... תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דיקור, ביוץ ורמות פרוגסטרון

יוסי פתאל
    05/11/2008

שלום,
    הדיקור משפיע על איכות הביוץ. רמת הפרוגסטרון עולה בעקבות הביוץ. דיקור לא מעלה את רמת הפרוגסטרון ישירות אלא ע"י שיפור הביוץ ותמיכה בגופיף הצהוב .
    בהצלחה
    יוסי פאטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך על תגובתך

מנסה להרות
    06/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה