מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיקור סיני + IVFחסויה30/11/2008
בת 29. לקראת IVF שני בעקבות בעית זרע (מורפולוגיה 4% 16 מיליון )אצלי כל הבדיקות תקינות (מחזור סדיר, פרופיל הורמונאלי תקין, רירית עבה בביוץ) כמה שאלות ברשותך: 1) האם מומלץ לעשות דיקור סיני לאחר החזרת עוברים גם אם אצלי הכל נראה תקין? 2)האם היית ממליץ על המדקר שי גולן? אני מאזור זכרון...כך שזה מתאים לי. 3) האם דיקור סיני יכול להפחית את המתח שנוצר סביב כל נושא ההפריה? אני פשוט מאוד לחוצה בההלך החודש מכל המצב, במיוחד לאחר ההחזרה ועד בדיקת הבטא. בעלי לא מוכן לשמוע על דיקור סיני עבורו בשל פחד ממחטים. 4) האם יש אופציות אחרות, כמו צמחי מרפא? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני + IVF
יוסי פתאל30/11/2008שלום,
מומלץ דיקור לאחר החזרת עוברים
לא מכיר את שי גולן
דיקור סיני יכול להפחית מתח. ניתן לשלב צמחי מרפא ע"פ הצורך
בהצלחה
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחנה אמגור מושב-שדה -ורבורג
חנה אלמגור07/12/2008שלום! אני תומכת בכל ההמלצות שלך לגבי טיפולים ברפואה המשלימה ,מאחר ואני מטפלת המספר לא קטן של נשים עם בעיות פוריות ,וההצלחות מדברות בעצמן.אני רפלקסולוגית ממומחית המשלבת בטיפולים מספר טכניקות נוספות .ישר כוח. חנה אלמגור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)