דיקור סיני + IVF

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיקור סיני + IVF
    חסויה
    30/11/2008

בת 29. לקראת IVF שני בעקבות בעית זרע (מורפולוגיה 4% 16 מיליון )אצלי כל הבדיקות תקינות (מחזור סדיר, פרופיל הורמונאלי תקין, רירית עבה בביוץ) כמה שאלות ברשותך: 1) האם מומלץ לעשות דיקור סיני לאחר החזרת עוברים גם אם אצלי הכל נראה תקין? 2)האם היית ממליץ על המדקר שי גולן? אני מאזור זכרון...כך שזה מתאים לי. 3) האם דיקור סיני יכול להפחית את המתח שנוצר סביב כל נושא ההפריה? אני פשוט מאוד לחוצה בההלך החודש מכל המצב, במיוחד לאחר ההחזרה ועד בדיקת הבטא. בעלי לא מוכן לשמוע על דיקור סיני עבורו בשל פחד ממחטים. 4) האם יש אופציות אחרות, כמו צמחי מרפא? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיקור סיני + IVF

הוספת תגובה

• דיקור סיני + IVF

יוסי פתאל
    30/11/2008

שלום,
    מומלץ דיקור לאחר החזרת עוברים
    לא מכיר את שי גולן
    דיקור סיני יכול להפחית מתח. ניתן לשלב צמחי מרפא ע"פ הצורך
    בהצלחה
    יוסי פאטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חנה אמגור מושב-שדה -ורבורג

חנה אלמגור
    07/12/2008

שלום! אני תומכת בכל ההמלצות שלך לגבי טיפולים ברפואה המשלימה ,מאחר ואני מטפלת המספר לא קטן של נשים עם בעיות פוריות ,וההצלחות מדברות בעצמן.אני רפלקסולוגית ממומחית המשלבת בטיפולים מספר טכניקות נוספות .ישר כוח. חנה אלמגור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה