שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אור
    26/01/2009

לאחר שנתיים טיפולים ללא הצלחה עשיתי היסטרוסקופיה אבחנתית ושם הרחם נראה טוב ללא כל ממצא חריג וללא נוזל והרופא אמר שהוא מופתע שנאמר לי שיש הידבקויות כי הוא ראה שהנוזל זורם יפה פנימה ולא חוזר..מה שהיה אמור להיות אם היתה חסימה. אני בת 37 ורוצה הריון נוסף הראשון היה טבעי ובקלות. מבקשת לדעת אם הבדיקה של ההיסטרוסקפיה שוללת את החסימה או לפחות נותנת סיכוי יותר טוב להריון ספונטאני. ואם היית מליץ לי על בדיקה נוספת כדי להיות קצת יותר בטוחה לגבי הסיכויים של טבעי. עשיי 4 הפריות בין הצילום להיס' ללא הצלחה. הסיבה שנשלחתי להפריות היתה לחץ של זמן כי אני סוכרתית ולא נעשתה חשיבה ממושכת על ניסיונות של טבעי. בנוסף בשנתיים האחרונות הייתי ברצף של טיפולים אחד אחרי השני ולא היה כל ביוץ טבעי שניתן היה לנסות טבעי. (נראה לי שפניתי להפריות מהר מידי. האם יש לך משהו להציע לי????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• טיפול הורמונלי וטיפול טבעי

יוסי פתאל
    26/01/2009

שלום לך,
    היות ואין הדבקויות, במצב שיש לך מחזור סדיר ופרופיל הורמונלי תקין, אני לא חושב שיש צורך בהפריה. יתכן והקושי הוא בקליטה ברירית הרחם ולכן טיפול ברפואה סינית יכול בהחלט לעזור.
    יוסי פאטל
    פוריות ורפואה סינית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה