ירידה בפרוגסטרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה בפרוגסטרון
    אורה
    04/02/2009

שלום רב, אני בת 34 ואמא לילד בן 4.5 שנולד מהריון ספונטני שנקלט בנסיון הראשון להרות. לאחרונה אני ובן זוגי מנסים להרות שוב (כ-5 חודשים) ללא הצלחה. בשנה האחרונה המחזור שלי מתחיל ככתמים חומים אדומים הנמשכים כיומיים לפני הדימום שמצריך פדים, וגם מסתיים ככתמים חומים אדומים. ככל הנראה מדובר בירידה ברמת הפרוגסטרון, (עדיין לא ערכתי פרופיל הורמונלי) ורציתי לשאול האם ניתן לטפל בירידה בפרוגסטרון בדרכים לא קונבנציונאליות? האם לפי הרפואה הסינית אכן ירידה בפרוגסטרון תביא לקושי להרות? בתודה אורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה בפרוגסטרון

הוספת תגובה

• פרוגסטרון

יוסי פתאל
    07/02/2009

אורה שלום,
    הפרוגסטרון מופרש ע"י הגופיף הצהוב שנוצר בביוץ. חולשה של הגופיף הצהוב גורמת לחוסר או אי יציבות ברמות הפרוגסטרון. הפרוגסטרון אחראי על החזקת הרירית וגורם גם להפרשת חומרי הזנה לרירית הרחם לקליטה ולגדילה של העובר, ומכאן שהוא מאוד חיוני להריון. את רמת הפרוגסטרון, למטרה זו, יש לבדוק בד"כ ביום ה 21 למחזור.
    הכן הרפואה הסינית יכולה לעזור במצב זה, אשמח לעזור.
    בהצלחה
    יוסי פאטל
    פוריות ברפואה הסינית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה