אי תפקוד שחלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי תפקוד שחלות
    רויטל
    19/04/2009

שלום, אני בת 39 .בשנת 98 עברתי ניתוח להוצאות ציסטות בשתי השחלות. האבחנה היתה -אינדמטריזיוזיס. לאחר הניתוח קיבלתי זריקות דקפפטיל למשך חצי שנה להפקת המחזור.מאז אני לא מקבלת מחזור,רק בעזרת כדורי פרוגוליטון. הרפואים המליצו על תרומת ביצית מאחר והשחלות אינן מתפקדות.
    האם ישנו טיפול ברפואה הסינית שיכול להסדיר את תפקוד השחלות והמחזור החודשי, ואם כן יש לי סיכוי להרות בעקבות טיפול?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי תפקוד שחלות

הוספת תגובה

• אי תפקוד שחלות

יוסי פתאל
    21/04/2009

שלום,
    מה רמת ה FSH ?
    יתכן וניתן לעורר את השחלות חזרה לפעולה, אך לאחר הפסקה ארוכה הסיכויים קטנים יותר.
    בהצלחה
    יוסי פאטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי תפקוד שחלות

רויטל
    24/04/2009

רמת ה- FSH נכון לתאריך 12.2.08 69.1

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי תפקוד השחלות

יוסי פתאל
    03/05/2009

שלום,
    כפי שכבר אמרתי, ישנו סיכוי אך לא גבוה, כדאי לנסות ולראות את התגובה של השחלות.
    בהצלחה
    יוסי פאטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה