הריון כימי, הריון חדש ודיקור סיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון כימי, הריון חדש ודיקור סיני
    אורחת
    02/05/2009

יוסי שלום,

אני בת 39 ומנסה להרות.

התחלנו לפני כשלושה חושים לנסות. בחודשיים הראשונים נדמה לי שפספסתי את הביוץ (בחודש הראשון קיימנו יחסים מוקדם מידי ובשני מאוחר מידי... :-))
    בחודש שעבר הקפדנו על הזמנים ואף עשיתי השבחה והזרעה אצל הרופא כך שאפשר להגיד שזה היה ניסיון ראשון...

נקלטתי להריון אך לצערי מתברר כי זה היה הריון כימי.

במקביל אני מטופלת בדיקור סיני אצל מטפל די ידוע ברמה"ש שההתמחות שלו היא פוריות.

לפני הנסיון האחרון טופלתי אצלו פעם אחת, פעם שנייה שבועיים אחרי ביוץ, אחרי בדיקת בטא ראשונה ופעם שלישית יום לאחר התחלת הדימום של הפלת ההריון. טיפול נוסף יהיה בשבוע הבא.

שאלותי:
    1. איך הריון כימי מוסבר ברפואה הסינית?
    2. איך אפשר ע"י דיקור או משהו אחר למזער את הסיכון להריון כימי נוסף?
    3. האם אפשר לנסות כבר החודש שוב להיקלט להריון ?
    4. האם יש לך המלצה לצמחים שאפשר לקחת על מנת למקסם את הסיכויים?

המון תודה על העזרה וסליחה על אריכות הפרטים והשאלות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רוצה להוסיף ש...

אורחת
    02/05/2009

רק אני עושה את הטיפולים בדיקור סיני. הילד נעשה עם פרטנר שהוא לא בן זוגי ולכן...
    בדיקת זרע העלתה שהזרע פורה למעט מורפולגיה של 8% וצמיגות גבוהה. לגבי הצמיגות המדקר ביקש שישתה הרבה מים ובאמת כששאלתי את הפרטנר, התברר כי הוא כמעט ואינו שותה מים.

הבדיקות שלי תקינות לחלוטין, כולל צילום רחם תקין.

ההריון הכימי היה בחודש שבו ביצעתי הזרקה במשך 5 ימים של גונאל F:
    75 יחידות במשך חמישה ימים ואוביטרל.

זהו, כיסיתי את כל הנתונים.
    אשמח אם תוכל לסייע לי במידע נוסף שיוכל לזרז את ההריון הבא. בע"ה, כבר החודש ושיהיה תקין...

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון כימי

יוסי פתאל
    03/05/2009

שלום,
    הריון כימי יכול להגרם , בהבנה של הרפואה הסינית, ע"י עובר לא תקין או בעייה בקליטת העובר שלא מאפשרת לו להתפתח וזה ברוב המקרים.
    לגבי המלצות לצמחים תתיעצי עם המטפל שלך...
    בהצלחה
    יוסי פאטל
    התמחות בפוריות ברפואה הסינית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צמחי מרפא

יוסי פתאל
    05/05/2009

הצעתי לך לפנות למטפל שלך בקשר לצמחי מרפא, משום שצמחי מרפא ניתנים רק ע"פ אבחנה שעושה המטפל ובהתאם לאבחנה מתאים פורמולת צמחים.
    נ.ב. בבואך לבקש עזרה, ראוי שתנהגי בכבוד.
    בהצלחה
    יוסי פאטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה