איכות עוברים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איכות עוברים
    חסוי
    19/05/2009

בת 42 עוברת טיפולי IVF מגיבה יפה לזריקות, כל שאיבה כ- 12 ביציות, 5-7 עוברים שמתחלקים אבל "לא יפים" (שברים).

האם דיקור יכול לשפר את המצב?

ערב טוב, ותודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איכות עוברים

הוספת תגובה

• איכות עוברים

יוסי פתאל
    19/05/2009

שלום, דיקור סיני בשילוב עם צמחי מרפא ע"פ הצורך יכול להשפיע לטובה במידה מסויימת על איכות העוברים וזאת ע"י השפעה על התפתחות הזקיק והבשלת הביצית.
    בהצלחה
    יוסי פאטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

חסוי
    21/05/2009

ערב טוב, ותודה על תגובתך,

בדקתי את נושא דיקור+ צמחי מרפא, המחירים יקרים לי מאוד.

דיקור אני עוד יכולה לשלם, אבל לגבי צמחי מרפא אין באפשרותי לשלם (מטופלת IVF באופן פרטי) שואלת האם יחד אם הדיקור שאני יעשה אתה יכול להמליץ על תזונה שיכולה לתרום או כל דבר אחר שהעלות שלו נמוכה יותר?

והאם דיקור לבד לא ללא צמחי מרפא לא "יתרום" את תרומתו לשיפור איכות העוברים?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיקור

יוסי פתאל
    22/05/2009

שלום, דיקור בלבד יכול בהחלט להועיל. אני רשמתי שצמחי מרפא אני נותן ע"פ הצורך בלבד.
    לגבי תזונה אני ממליץ לך על שעועית בעיקר שחורה, נבטים, בטטה, סלק. אוכל מבושל בעיקר ולא קר או מטוגן. לאכול מזון מלא ולהמנע ממוצרי חלב.
    לבריאות
    שבת שלום
    יוסי פאטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה