מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםמעונינת להתנקות לאחר טיפולי IVFאני23/06/2009
רוצה לנסות דיקור סיני למרות כל הסיכויים כי ניסתי הכל ,ורק דיקור סיני עדיין לא ניסיתי
הרופאים כבר הפנו אותי לתרומת ביצית,
יש לי מס' שאלות -האם אפשר לעשות טיפול זוגי זאת אומרת להתחיל טיפול לעורר את השחלות ובמקביל לבן זוגי-קיימת בעיה רק בתנועתיות ,אני כרגע בהפסקה ללא הורמונים בת 39
האם אתה טיפול שאתה נותן זהה למה שנותנים במסגרת מאוחדת טבעי ואם לא אשמח להגיע אליך
על מנת להגיע אליך לטיפול,
ושאלה נוספת מה סדר גודל העליות בסוג טיפול -דיקור סיני מרגע האבחון ,מתנצלת אם זה לא שאלה לפורום פשוט רוצה לדעת אם אני מסוגלת -תודה רבה ,וישר כוח על הנכונות לפנות מזמנך ןלענות לשאלות,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בדיקור סיני
יוסי פתאל24/06/2009שלום לך,
הרופאים הפנו אותך לתרומת ביצית היות והשחלות לא מגיבות וה fsh גבוה. הכן יש אפשרות בטיפול שאני עושה הכולל דיקור סיני, צמחי מרפא ע"פ הצורך, תזונה מתאימה ועוד מספר דברים לעודד את תגובת השחלות. ניתן גם לטפל בתנועתיות של הזרע.
לגבי הפרטים הנוספים שביקשת, לא מתאים לענות בפורום. את מוזמנת להתקשר אליי והענה לך בשימחה 0522242023 .
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)