מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפלה ודיקורמולי10/07/2009
שלום וברכה ,
בת 32
אני בהריון מס' 2 שלא מתפתח וצריכה לעבור הפלה , שבוע 8
הריון ראשון , לצערי גם לא הצליח שבוע 10 , עברתי גרידה ושאיבה,
אגב,
אני לא יודעת האם זה משמעותי, ההריונות הושגו באופן טבעי.
אני מנסה להימנע מהתערבות כירורגית , מפאת הטראומה הנפשית שגם ככה קשה לי כרגע
ומעדיפה לעבור את ההפלה בביתי בשקט.
ביקשתי מהרופא לבצע את ההפלה עם כדורים שמיועדים לכך , אבל הבנתי שלא תמיד הם מביאים לריקון הרחם באופן מלא ויש לשוב ולבצע גרידה בניתוח.
שאלתי היא , האם דיקור סיני , יכול לעזור לי , אפילו מבלי התערבות של כדורים ?
בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה ודיקור
יוסי פתאל11/07/2009שבוע טוב,
אני בעד שתעזרי בכדורים ובשילוב של דיקור סיני וצמחי מרפא לרוקן ולשקם את הרירית.
בנוסף, יש צורך לאחר גמר תהליך ההפלה לבצע בדיקת קרישיות הדם ובדיקת פרוגסטרון ביום ה 21 למחזור. מבחינה סינית יש לאבחן את הסיבה להפלות החוזרות ולטפל בהתאם.
בהצלחה בהריון הבא
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)