שום דבר לא עוזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שום דבר לא עוזר
    ליאל
    07/09/2007

אני בחורה בת 20 עברתי הפרעות אכילה יצאתי מזה והשתקמתי אך עדין אני לא מקבלת מחזור לרופאים אין תשובה בשבילי כל הכדורים שהם נתנו לי לא עזרו ואני כבר אובדת עצות ,מה שכן עוזר זה גלולות אך בעצם המחזור הוא מלאכותי וכך גם לא אוכל להכנס להריון ,אני ממש פוחדת ולא יודעת מה לעשות עשיתי אולטרסאונד בדיקות דם והכל תקין האם זה יכול להיות נזק בלתי הפיך למרות שמעולם לא הגעתי לתת משקל רציני [עד 5 קילו]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שום דבר לא עוזר

הוספת תגובה

• אמנוראה

יוסי פתאל
    09/09/2007

שלום ליאל,
    האם קבלת בעבר מחזור ? מתי פסק להופיע ?
    האם עשית פרופיל הורמונלי ? מה הייתה רמת ה FSH ?
    יוסי פאטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בודאי

ליאל
    09/09/2007

שקבלתי מחזור במשך תקופה של 3 שנים באופן סדיר ,לפי הבדיקות שבצעתי הכל יצא תקין ,הוא פסק כשההפרעות אכילה החלו אך כרגע אני מחוץ לזה ומזה fhi

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל וסת מישני

יוסי פתאל
    10/09/2007

אם המחזור היה סדיר בעבר יש סיכוי טוב להסדיר אותו שוב ע"י טיפול בדיקור סיני.
    יוסי פאטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה