מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיקור סיניאני01/12/2009
מנסים מזה 7 חודשים להכנס להריון
עשינו בדיקות והכל אצלנו תקין
הבנתי שדיקור סיני עשוי לסייע לנשים במהלך טיפולי פוריות להיקלט מהר יותר
אני לא בתהליך של טיפולים כלשהם עדיין בשלב הניסיון הטיבעי
האם מומלץ בכל זאת לעבור טיפולי דיקור ?
מהי הכמות המינמלים של מספר הטיפולים שצריך לעבור עד להתחלה של "שיפור" או"איזון" או להריון.
חשוב לציין שבן הזוג שלי לא מעוניין להשתתף האם זה מספיק שרק אני אעשה דיקור?
אני גם עושה יוגה פעם בשבוע ואוטוטו מתכוונת להתחיל פעמיים שמעתי שזה גם עוזר לקליטת הריון
חשוב לציין שאינני לחוצה
אני מאוד רוצה בהריון אבל יש לי רגעים שאני חוששת שאשמין בעקבות ההריון וזה יוצר אצלי חששות השאלה שלי האם החשיבה והחשש מהשמנה גם עלולות " למנוע את תהליך הקליטה?" (עצם החשיבה והחשש יכול לעצור?!)האם ניתן במהלך הריון לבצע דיקור סיני שייסיע במניעת השמנה בתהליך ההריון?
תודה על תשומת הלב והסבלנות
המשך יום נפלא
אני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור ופוריות
יוסי פתאל02/12/2009שלום רב,
האם המחזור שלך סדיר ? כל כמה זמן מופיע ?
האם בעלך עשה בדיקת איכות הזרע ?
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)