בעיה מורכבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה מורכבת
    רוני
    11/01/2010

בת 37 , אם לילד בן שלוש ( הריון טבעי) , כבר למעלה משנה וחצי בטיפולי פוריות.
    10 הזרעות הניבו שני הריונות - 2 הפלות בוששות ( שבוע 7 , שבוע 12 ) בוצעו גרידות.
    IVF ראשון לפני ארבעה חודשים , 9 ביציות , 3 הפריות ( עוברים באיכות ירודה) - לא היה הריון.
    לאחר מכן , הזרעה על ביוץ טבעי , הריון וכאמור הפלה בשבוע 12 .
    לפני כחודש התחלנו טיפול ל- IVF , גונל 300 במשך 14 ימים , הניב בסה"כ 3 ביציות , הפסקנו את הטיפול וביצענו הזרעה במקום שאיבה. גם טיפול זה נכשל.

האם לדעתך כדאי לי להעזר ברפואה הסינית ? במה היא תוכל לתרום לי?
    (האם בגיוס זקיקים רבים יותר , האם בגיוס ביציות טובות?)

נ.ב. - בוצע בירור מקיף להפלות חוזרות - לא נמצאה בעיה , פרופיל הורמונאלי תקין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה מורכבת

הוספת תגובה

• IVF ורפואה סינית

יוסי פתאל
    11/01/2010

שלום רב, בטיפול ברפואה סינית אני פועל לשיפור איכות הביציות ובמידה מסויימת גם על מספרם. אך, חשוב לא פחות הוא שיפור יכולת הקליטה של העובר ומניעת הפלות חוזרות.
    בהצלחה
    יוסי פתאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך ל...

רוני
    13/01/2010

היכן אתה מקבל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול

יוסי פתאל
    13/01/2010

הקליניקה ברמת השרון, 0522242023
    אשמח לעזור
    יוסי פתאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה