מתי להתחיל דיקור - בעית איכות זרע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתי להתחיל דיקור - בעית איכות זרע
    מנדולינה
    13/03/2010

שלום רב,

לבעלי איכות זרע נמוכה 3% תאים בעלי מורפולוגיה תקינה ולכן נאלצתי לעבור טיפולי פוריות ( 5 טיפולים 2 סבבים של איקקלומין ולאחריהם 3 של גונל F ) . בסיבוב החמישי המפרך הריתי והיום אני אם מאושרת. ב 2 הסבבים האחרונים עשינו שנינו דיקור בתזמון מתאים לטיפולים אצל מדקר מתאים בקופת החולים.
    לקראת תכנון הילד הבא אני מנסה לעשות שיעורי בית טובים יותר ולנסות להמנע מטפולים מייסרים.

שאלתי : אם ברצוני להרות תוך מספר חודשים מהיום , נאמר חצי שנה , האם נכון יהיה שבעלי יתחיל לעבור סדרות דיקור מתאימות לבעיות פריון ?
    כלומר : האם סדרת דיקורים מתמשכת יכולה לשפר את איכות הזרע באופן מתמשך וניתן להשיג יתרון / שיפור באיכות הזרע אם הוא יעשה דיקור לאורך זמן ? ולא רק בתקופת טיפולי פוריות ?

תודה רבה על המענה
    מנדולינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפולי חיזוק לייצור זרע

יאשי ברייב
    14/03/2010

ברפואה הסינית בניגוד לקונבנציונלית אפשר לחזק את ייצור הזרע ואיכותו כך שאם אצלך הכל בסדר, במקרה הטוב את לא תצטרכי לעבור את כל החוויה הקשה של הטיפולים ההורמונליים ובמקרה הפחות טוב ההתערבות הרפואית תהיה מינימלית.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התשובה לא ברורה ...

מנדולינה
    16/03/2010

שלום רב ,
    תשובתך לא ברורה לי כל כך
    האם כוונתך שכבר עכשיו כדאי שיחל דיקור לצורך שיפור איכות הזרע?
    תודה
    מנדולינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה